Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2016 » Жовтень » 22 » Київстар запустив 3G у Слов'янську в комерційну експлуатацію

Розміщення новин компаній

Київстар запустив 3G у Слов'янську в комерційну експлуатацію

Національний телеком-оператор запустив у комерційну експлуатацію мережу 3G у місті Слов'янськ Донецької області. Також послугами зв'язку за новими технологіями забезпечені приміські селища Билбасівка, Новоселівка (Червоноармійське), Селезнівка.

Київстар – єдиний оператор мобільного зв'язку, який активно впроваджує технології нового покоління в зоні АТО. 10 вересня 2016 року розпочато комерційну експлуатацію мережі 3G у Маріуполі, а 20 жовтня – у Краматорську.
Абонентам мобільного зв'язку Київстар у Слов'янську будуть нараховані 3000 нетарифікованих мегабайтів, які можна використовувати протягом 30 днів. Також оператор запропонував революційну лінійку тарифних планів з необмеженим інтернет-трафіком для соцмереж, месенджерів і сервісів «Вільна музика» та «Відео на ходу».
Київстар забезпечив зв'язком 3G вже 22 населених пункти зони АТО в Донецькій області та продовжує будівництво мереж. У всіх містах встановлюється нове обладнання, яке підтримує різні стандарти мобільного зв'язку, в тому числі 4G/LTE.

На сьогодні високошвидкісний мобільний інтернет 3G Київстар доступний для 22 млн жителів України в 3321 населеному пункті.

Київстар інвестує в розвиток нових технологій в Україні, щоб якомога більше абонентів відчуло всі переваги якісного спілкування у найбільшій мобільній мережі. За 2015-й і перше півріччя 2016 року капітальні витрати національного телеком-оператора (без урахування вартості 3G-ліцензії) склали понад 4,5 млрд грн.

Також нагадаємо, що з початку 2016 року компанія сплатила до держбюджету 1 933 млрд грн податків і зборів. Згідно з рейтингом, складеним Державною фіскальною службою, Київстар входить у ТОП-20 найбільших платників податків та утримує лідерство за обсягами платежів до бюджету серед компаній галузі зв'язку.

Київстар майже 19 років працює на телеком-ринку України і за свою історію створив тисячі робочих місць, забезпечив понад 46 млрд грн надходжень до держбюджету у вигляді податків та обов'язкових платежів і майже 32 млрд грн інвестицій у розвиток телеком-інфраструктури. Компанія щорічно реалізує суспільно-значущі та благодійні програми.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 896 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz