Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2020 » Січень » 13 » Київстар запустив універсальний стартовий пакет «Smart SІM»

Розміщення новин компаній

Київстар запустив універсальний стартовий пакет «Smart SІM»

«Smart SІM» доповнив перелік стартових пакетів мобільного оператора, але на відміну від інших – на ньому немає тарифного плану. Натомість абоненти передплати Київстар можуть використати «Smart SІM» для однієї із трьох цілей:

  • підключити тарифний план «SIM для пристроїв»;
  • підключити послугу «SIM для планшета»;
  • самостійно замінити SІM-карту: з підтримкою 4G або якщо попередня була втрачена чи пошкоджена.

Тарифний план «SIM для пристроїв» дозволяє використовувати послуги мобільного оператора у розумних пристроях (IoT): сигналізаціях, GPS-трекерах, датчиках, смарт-годинниках тощо. Кожного дня абоненти будуть отримувати: 30 Мб мобільного інтернету, 30 хвилин для дзвінків та 30 SMS-повідомлень для їх використання у IoT-пристроях.

Послуга «SIM для планшета» дозволяє використовувати ще одну SIM-карта для інтернету в планшеті, другому смартфоні або у модемі, маючи одни номер та рахунок для основної та додаткової карток. Наприклад, абоненти із тарифом «Максимальний безлім» можуть користуватися 4G-інтернетом безлімітно на своєму смартфоні та додатково на планшеті, оплачуючи вартість послуг лише за одним номером.

Також «Smart SІM» можна використати щоб:

  • самостійно замінити SIM-карту на USIM з підтримкою 4G. Перевірити, чи підтримує SIM-карта абонента  4G, можна за допомогою короткого коду *245*4#.  Зробити заміну можна всього за декілька кроків, які описані в інструкції «Самостійна заміна SIM-карти на 4G».
  • самостійно відновити втрачену або пошкоджену SIM-карту. Тепер для цього не треба йти у фірмовий магазин Київстар.  Інструкція по самостійному відновленню доступна на сайті Київстар та буде описана у стартовому пакеті.  

Крім того, щоб зробити процес відновлення SIM-картки ще зручнішим для абонентів – Київстар скасував оплату за послугу «Самостійна заміна SIM».

_____________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 434 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz