Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2016 » Жовтень » 3 » Кількість М2М-карт у мережі Київстар за рік зросла на 25%

Розміщення новин компаній

Кількість М2М-карт у мережі Київстар за рік зросла на 25%

За даними національного телеком-оператора Київстар, найчастіше технології М2М використовуються в таких галузях, як безпека та фінанси. На них припадає 54% М2М-карт.

«Впровадження М2М – це перший крок для компанії, яка інвестує в розвиток. І не в коротко-, а в довгостроковій перспективі», – зазначає Євген Кражан, директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку Київстар.

Цікаво, що більшість компаній, які використовують М2М-рішення від лідера ринку, відносяться до сегмента великого бізнесу – з 500+ співробітників. Це пояснюється тим, що в таких компаніях є ресурси для інновацій та потреба в автоматизації процесів роботи.

В агросекторі корпорації використовують рішення Київстар для визначення якості ґрунту та дозованого внесення добрив і насіння. Також встановлюються датчики, які визначають температурний режим, вологість, здійснюють навігацію, забезпечують роботу систем пожежної та охоронної безпеки і відстежують ефективність використання сільськогосподарського транспорту.
Підприємства, які працюють в сфері безпеки, Київстар пропонує М2М-рішення для датчиків сигналізації і позиціонування об'єктів (датчики відчинення/зачинення дверей та вікон, датчики руху, об’єму, температури), для систем автомобільної сигналізації тощо.

Але і для невеликих фірм та навіть окремих користувачів у компанії є належні рішення. Наприклад, М2М-датчики можна використовувати для охоронних систем у приватних будинках. При спрацюванні датчика руху, сповіщення про порушення периметра буде швидко передано на смартфон господаря, з якого можна переглянути дані з камер відеоспостереження. Також М2М SIM-карти застосовуються і в автомобільних сигналізаціях – дистанційне управління дозволить завчасно прогріти або охолодити салон машини.

За останній рік приріст М2М-карт у мережі Київстар склав 25%. «Все більше компаній із реального сектора економіки впроваджують М2М-рішення для підвищення ефективності свого бізнесу, – говорить Євген Кражан. – І я радий, що Київстар надає клієнтам саме те, що допомагає вирішити їхні завдання».

Особливо активно М2М-рішення використовуються у сфері безпеки та фінансів, але аграрії, логісти та промислові підприємства стрімко прискорюють темп впровадження нових телеком-технологій.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 848 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz