Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2022 » Січень » 25 » Клієнти Ощаду підключили вже близько 2 тисяч POS-терміналів із фіскалізацією

Розміщення новин компаній

Клієнти Ощаду підключили вже близько 2 тисяч POS-терміналів із фіскалізацією

Ощадбанк надає фізичним особам-підприємцям кілька можливостей для використання в роботі ПРРО, застосування яких стало обов’язковим з 1 січня 2022 року для ФОПів другої-четвертої груп.

Крім додатку ОщадPAY, який є одночасно і терміналом, і касовим апаратом у смартфоні, Ощад пропонує POS-термінали із програмним РРО від таких партнерів-розробників, як Checkbox, SkyService, Вчасно, SmPOS. Клієнт самостійно вирішує, з ПРРО якого розробника йому буде зручніше працювати. Банк забезпечує еквайрингове обслуговування на новітніх POS-терміналах Ingenico APOS A8 на базі операційної системи Android.

«Використання таких терміналів з програмним РРО дає підприємцю можливість задовольняти всі потреби власного бізнесу: приймати безготівкові платежі картками та NFC-гаджетами, фіскалізувати будь-які операції, в тому числі готівкові, вести облік, сканувати штрих-коди та QR-коди», – розповів Антон Тютюн, член правління Ощадбанку.

Крім того, можна взяти в оренду або придбати термінальне обладнання з функцією фіскалізації операцій у партнерів банку - Exellio, Першої еквайрингової компанії та Смарт Каси.

Наразі клієнти Ощаду підключили близько 2 тисяч POS-терміналів з фіскалізацією.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 814 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz