Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Фінанси і страхування » 2022 » Січень » 10 » Клієнти ПриватБанку найчастіше витрачають єПідтримку на книги та кіно

Розміщення новин компаній

Клієнти ПриватБанку найчастіше витрачають єПідтримку на книги та кіно

Клієнти ПриватБанку, які на сьогодні відкрили майже 4,2 млн спеціальних цифрових карток єПідтримка, найчастіше витрачають отримані кошти державної допомоги на купівлю книжок та квитків до кінотеатрів.

За даними ПриватБанку, станом на 5 січня 2022 року його клієнтами витрачено вже майже 350 млн грн коштів допомоги. З цієї суми понад 41% коштів витрачено саме на купівлю книжок. Другим за популярністю серед українців залишається кіно - майже 22% покупок з карток єПітримка робиться у кінотеатрах. На купівлю залізничних квитків припадає 15% витрачених коштів допомоги, ще 13% - на квитки до театрів та на концерти.

Відкрити спеціальну цифрову картку єПідтримка можна за кілька кліків у мобільному банку Приват24. Для цього треба зайти у вкладку «Гаманець», натиснути меню «Додати» та вибрати картку єПідтримка. Для зарахування допомоги достатньо перейти за посиланням у додаток Дія, де можна подати заявку на виплату допомоги.

За умовами програми, гроші з картки єПідтримка можна витратити на безготівкову оплату послуг у сферах культури, фізичної культури і спорту, внутрішніх пасажирських перевезень залізничним та авіаційним транспортом, а також для придбання книжок у книжкових магазинах на території України. Разом з партнерами ПриватБанк пропонує українцям ексклюзивні пропозиції щодо вигідного використання коштів.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 972 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz