Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Комп'ютери та технології » 2019 » Липень » 12 » Компанія Verbatim випускає жорсткий диск Fingerprint Secure з 256-бітовим шифруванням

Розміщення новин компаній

Компанія Verbatim випускає жорсткий диск Fingerprint Secure з 256-бітовим шифруванням

Новий жорсткий диск Verbatim Fingerprint Secure використовує комбінацію 256-бітного апаратного шифрування AES і біометричної технології, забезпечуючи безперебійне шифрування всіх даних на накопичувачі в режимі реального часу, гарантуючи, що будь-які збережені на ньому дані захищені від несанкціонованого доступу в разі втрати або крадіжки диска. Зовнішній жорсткий диск швидкий, простий у використанні і відповідає вимогам Загального регламенту щодо захисту даних (GDPR) завдяки шифруванню 100% даних на диску.

Вбудована система розпізнавання відбитків пальців на жорсткому диску Verbatim забезпечує доступ для восьми авторизованих користувачів і одного адміністратора. Після настройки користувачі можуть заблокувати і розблокувати пристрій в лічені секунди, просто використовуючи свій зареєстрований відбиток пальця. Жорсткий диск не зберігає паролі на комп'ютері або в постійній пам'яті системи, забезпечуючи набагато більш високий рівень безпеки, ніж програмне шифрування.

«Надійний захист даних в дорозі є першочерговим завданням не тільки в бізнесі, але і має велике значення для приватних користувачів», - розповів Кріс Чалдер (Chris Chalder), менеджер з розвитку бізнесу, Verbatim Europe. «Використовуючи жорсткий диск Verbatim Fingerprint Secure, ви будете завжди спокійні і впевнені, що ніхто не зможе отримати доступ до ваших персональних даних, якщо раптом ваша сумка з жорстким диском була втрачена або вкрадена».

Великі можливості підключення

Після настройки розпізнавання відбитків пальців за допомогою ОС Windows диск можна використовувати з операційними системами як ПК, так і Mac ОС. Цей жорсткий диск підтримує інтерфейс USB 3.1 GEN 1 з роз'ємом стандарту USB-C для швидкого обміну даними. У комплект поставки входять інтерфейсний кабель USB-C / USB-A і адаптер USB-C для підключення до широкого спектру пристроїв. Також після реєстрації відбитка пальця можливе підключення до телевізора - функція, недоступна для звичайних жорстких дисків з шифруванням даних.

Для додаткового захисту ваших даних в комплект поставки входить програмне забезпечення для резервного копіювання Nero Backup для Windows, яке допомагає користувачам створювати резервні копії всіх файлів, папок і дисків з ноутбуків або ПК, а також планувати автоматичне резервне копіювання на певний час і день, щоб забезпечити його регулярне виконання.

Жорсткий диск Fingerprint Secure тепер доступний в ємності 2 ТБ (PN 53651) 1 ТБ (PN 53650).


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 474 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz