Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2019 » Липень » 16 » Компанія ВОЛЯ другий рік поспіль підтримує New Cars Fest 2019

Розміщення новин компаній

Компанія ВОЛЯ другий рік поспіль підтримує New Cars Fest 2019

У Львові відбулося грандіозне свято - фестиваль нових автомобілів New Cars Fest 2019. Гості змогли не тільки подивитись на нові машини, а й взяти до рук кермо, протестувати авто, порівняти з іншими автівками. Компанія ВОЛЯ стала інтернет-партнером заходу.

ВОЛЯ другий рік поспіль підтримує фестиваль нових автомобілів New Cars Fest. Цього року основні події свята відбулися у Львові 13-14 липня у креативному просторі FESTrepublic.

New Cars Fest - це масштабна подія в автомобільному житті України. Перший такий фест відбувся у Києві у 2016 році, потім був Львів, Харків, і от знову місто Лева. Серед абонентів ВОЛЯ чимало прихильників красивих та швидких машин, тому підтримка свята автомобілів - цілком логічний крок.

Фестиваль New Cars Fest дає можливість не тільки подивитись на нові машини, а й взяти до рук кермо, протестувати авто, порівняти з іншими автівками. А порівнювати було з чим. У Львові представили новинки провідних світових автомобільних брендів. Бажаючі взяли участь у тестах двох десятків нових авто. Кожен відвідувач мав можливість випробувати всі автомобілі-номінанти премії Автомобіль року в Україні, а також претендентів на це звання у 2020 році.

Родзинка цьогорічного фесту - електромобілі. Їх теж можна було протестувати. Чимало цікавого знайшли і любителі екзотичної техніки, які змогли познайомитися з тюнінгованими машинами, ретротехнікою та іншими шоу-стопперами.

У 2019 році організатори вирішили зробити подарунок фанатам автомобілів і провести фест у трьох містах: Харкові, Львові, Києві. Відповідно, ВОЛЯ - партнер усіх трьох заходів! У Харкові на території АРТ ЗАВОДУ МЕХАНІКА 22 – 23 червня вже відбулося це авто-шоу. А наймасштабніший в Україні автофест заплановано на початок осені. 14-15 вересня свято буде чекати на гостей на НСК «Олімпійській» у Києві.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 449 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz