Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Фінанси і страхування » 2017 » Травень » 1 » Кредити одного з найбільших в Україні виробників вантажопідіймальної техніки виставлено на продаж

Розміщення новин компаній

Кредити одного з найбільших в Україні виробників вантажопідіймальної техніки виставлено на продаж

11 травня у системі «ProZorro.Продажі» відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами компанії –одного з найбільших в Україні виробників вантажопідіймальної техніки. У забезпечення виконання зобов’язань за договорами передано, зокрема, частину комплексу заводу та виробничі запаси – металопрокат, готові вузли та основні засоби (верстати і преси). Активи перебувають на балансі ПАТ «УКРГАЗПРОМБАНК».



Одним лотом на продаж виставлено права вимоги за двома кредитами. Позичальник не перебуває в процесі припинення. Основний вид діяльності – виробництво автотранспортних засобів, зокрема підіймального та вантажно-розвантажувального устаткування. Серед продукції, що виробляється на потужностях заводу - модельний ряд автомобільних, баштових кранів швидкого монтування, сміттєвози, автогідропідйомники, крани-маніпулятори, гідроциліндри, запасні частини, різні види металоконструкцій. Завод позичальника має власний залізничний вузол, що сприяє відвантаженню автокранів безпосередньо з території заводу.

Загальна заборгованість за договорами на початок лютого 2017 року склала 141,45 млн грн. У заставі банку – нерухомість (частина виробничого комплексу, загальною площею 45 065 м2 у м. Дрогобич, Львівської області), виробничі запаси (металопрокат, готові вузли та основні засоби – верстати і преси). Також у забезпечення за договорами передано будівлю санаторію «Едельвейс» (2 440 м2) та котельню (м. Дрогобич, Львівська обл).

Детальні умови участі у торгах та публічний паспорт активу можна знайти тут.

Стартова ціна лоту – 20 815 869,00 грн.

Аукціон відбудеться 11 травня у системі «ProZorro.Продажі». Організатор торгів - Товариство з обмеженою відповідальністю «Ньютенд».

Кінцевий термін прийому заявок на участь у торгах – 10.05.2017 року.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 584 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz