Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2020 » Лютий » 24 » КРИСТАЛБАНК отримав звання «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО УКРАЇНИ 2019» та «Зірку якості»

Розміщення новин компаній

КРИСТАЛБАНК отримав звання «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО УКРАЇНИ 2019» та «Зірку якості»

КРИСТАЛБАНК увійшов у число номінантів Національного рейтингу якості товару та послуг «Зірка якості» та отримав статус-звання «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО УКРАЇНИ 2019».

Згідно ранжування Національного Рейтингу якості товарів та послуг «Зірка Якості», присвоюється звання «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАЇНИ» за незмінно високу якість і досягнення переваги в бізнесі серед підприємств, що працюють в Україні.

Метою рейтингу є: визначити і показати суспільству справжніх лідерів в сфері виробництва високоякісних вітчизняних товарів і послуг на території України, сприяти суспільному визнанню підприємств. Національний Рейтинг якості товарів та послуг «Зірка Якості» заснований під патронажем Комітету Економічного Розвитку і Колегії з'їзду - це 2 всесвітньо відомих, незалежних бізнес-об'єднання і дослідницькі організації, що працюють у громадських інтересах. Які надають глибоко вивчені аналізи і обґрунтовані рішення найбільш актуальних на сьогодні питань.

«Ми дякуємо експертам національного рейтингу та нашим Клієнтам за високу оцінку та визнання КРИСТАЛБАНКу «КРАЩИМ ПІДПРИЄМСТВОМ УКРАЇНИ 2019». У майбутньому ми плануємо тільки підтверджувати статус стабільно зростаючого Банку, що працює в інтересах населення України», - прокоментував Голова Правління Леонід Гребінський.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 384 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz