Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2020 » Лютий » 8 » КРИСТАЛБАНК вболіває за юних футболістів ФК «Авангард»!

Розміщення новин компаній

КРИСТАЛБАНК вболіває за юних футболістів ФК «Авангард»!

КРИСТАЛБАНК приєднався до фан-клубу команди юних футболістів ФК «Авангард» в якій займаються діти 2009 р.н.-2014 р.н.

ФК «Авангард» була заснована у 2016 році на базі дитячо-юнацької спортивної київської школи «Дарниця». За невеликий час свого існування команда стала постійним учасником міських (чемпіонат та кубок Києва), всеукраїнських (турніри в різних регіонах країни) та міжнародних змагань.

З 31 січня по 3 лютого у Словаччині відбувся Міжнародний турнір «4 SPORT CUP 2020» на якому ФК «Авангард» прийняла участь. На ігровій формі футболістів розміщався Логотип КРИСТАЛБАНКу – нового вболівальника команди.

«Для нас велика честь приєднатися до підтримки та вболівати за дитячу футбольну команду. Можна бути спокійними за майбутнє українського футболу. Щиро бажаємо юнакам яскравих перемог»,- прокоментував Голова Правління Леонід Гребінський.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 360 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz