Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2019 » Червень » 6 » КРИСТАЛБАНК визнано лідером на ринку серед банків у номінації «Найкраща програма іпотечного кредитування»

Розміщення новин компаній

КРИСТАЛБАНК визнано лідером на ринку серед банків у номінації «Найкраща програма іпотечного кредитування»

Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» підбив підсумки дослідження громадських уподобань, що проводилося протягом 2018 року з метою визначення найкращих, найбільш рекомендованих експертами та найулюбленіших споживачами торгових марок українського ринку. КРИСТАЛБАНК назван найкращим банком за умовами іпотечного кредитування з 19 учасників ринку у номінації «Програма іпотечного кредитування».

Згідно з методикою конкурсу, при визначенні Фаворитів Успіху враховується думка пересічних споживачів, експертів, українських знаменитостей (публічних людей, творчої та ділової еліти). Результати завіряються маркетинговою дослідницькою компанією InMind і проходять ретельний аудит Київського міжнародного інституту соціології (КМІС).
Коментуючи перемогу Голова Правління КРИСТАЛБАНКу Леонід Гребінський зазначив: «Визнання КРИСТАЛБАНКу лідером у номінації «Програма іпотечного кредитування» з боку громадськості та спеціалістів у сфері послужило ще одним приємним свідченням нашої плідної роботи банку інтересах українських громадян».

У свою чергу організатори конкурсу висловили подяку всім респондентам опитувань конкурсу, учасникам експертних журі: «Дякуємо всім, хто знайшов час і натхнення взяти участь у визначенні Фаворитів. Саме завдяки Вашим рекомендаціям громадськості стали відомі найпопулярніші торгові марки 2018 року, які будуть рекомендуватися в якості найкращого вибору і в новому, 2019 році і надалі, — зазначили організатори конкурсу. —Переможцями рейтингу щорічно стають номінанти, які отримали найбільшу довіру та підтримку українців на протязі всього року. Рейтинги, отримані за результатами опитувань, відображають реальні споживчі уподобання і показують динаміку змін смаків громадськості. Лідери рейтингу «Фаворити року» — це завжди безперечно найкращі та найякісніші торгові марки в своїй ринковій категорії, що підтверджується масштабною підтримкою з боку громадськості, яка є найбільш важливою рекомендацією для тих, хто завжди прагне брати від життя тільки найкраще!».
Дізнатися про результати опитування можна за посиланням.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 432 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz