Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2016 » Грудень » 27 » КРИСТАЛБАНК впровадив нові умови обслуговування карток

Розміщення новин компаній

КРИСТАЛБАНК впровадив нові умови обслуговування карток

Відтепер кількість тарифних програм зменшено, а умови обслуговування клієнтів КРИСТАЛБАНКу — держателів платіжних карток стали ще прозорішими.

«При оптимізації наявних у банку карткових пакетів ми врахували індивідуальні потреби в банківських продуктах і послугах різних категорій клієнтів для надання їм максимального комфорту і забезпечення високого рівня сервісу, — зазначив директор департаменту продуктів роздрібного бізнесу Максим Андрієнко. — Користування кожним з нових карткових пакетів буде не лише більш простим та зрозумілим, але й ще вигіднішим для наших клієнтів».

Наразі КРИСТАЛБАНК пропонує чотири карткових пакети: «Старт» — безкоштовна картка для основних фінансових потреб; «Улюблена картка Gold» — оптимальна пропозиція для комфортних покупок та накопичення коштів; два пакети преміум класу — Platinum і Elite, які відкривають світ ексклюзивних привілеїв і можливостей держателям елітних карток.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 2058 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz