Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Комп'ютери та технології » 2017 » Квітень » 21 » LG ULTRAFINE™ 5K – НАЙКРАЩИЙ ФОТОМОНІТОР ЗА ВЕРСІЄЮ АСОЦІАЦІЇ TIPA

Розміщення новин компаній

LG ULTRAFINE™ 5K – НАЙКРАЩИЙ ФОТОМОНІТОР ЗА ВЕРСІЄЮ АСОЦІАЦІЇ TIPA

5K-монітор від LG сумісний з останньою моделлю MacBook Pro та оснащений інноваційними функціями: відтворення зображення в роздільній здатності 5K та зручне підключення до ThunderboltTM 3

Київ, 21 квітня 2017 р. – Компанія LG Electronics (LG) отримала нагороду «Найкращий монітор для фотографів-2017» від престижної асоціації TIPA. Таку почесну премію здобув 27-дюймовий монітор LG UltraFineTM 5K (модель 27MD5KA), покликаний оптимізувати робочий простір удома або в офісі. Монітор LG UltraFineTM 5K не має аналогів та оснащений сучасними технологічними рішеннями для відтворення зображення у високій роздільній здатності – портами, що сумісні з останніми моделями MacBook Pro.

Монітор LG UltraFineTM 5K отримав високу оцінку експертів TIPA за можливість роботи як із 5K-зображеннями (5120 x 2880 пікселів), так і при більш низькій роздільній здатності. Щільність зображення 5К-монітора становить 218 PPI (пікселів на дюйм), а поліпшені показники рівня яскравості роблять пристрій ідеальним помічником для режисерів відеомонтажу та представників інших творчих професій, які використовують Apple Mac з адаптером ThunderboltTM 3. Монітор LG UltraFineTM охоплює 99% колірного простору DCI-P3 та оснащений IPS-матрицею, що гарантує перегляд оригінального контенту у високій роздільній здатності.

LG UltraFineTM 5K – перший у світі 5K-монітор, що підтримує відтворення контенту в роздільній здатності 5K через єдиний кабель ThunderboltTM 3. Thunderbolt™ 3 дозволяє не лише передавати великий обсяг інформації та одночасно підзаряджати пристрій, але й забезпечує зручність використання робочого простору. Монітор LG UltraFineTM 5K також оснащений портами USB Type-CTM та інтегрованою веб-камерою для високоякісних відеодзвінків у FaceTime або через інші сервіси відеочату.

«Ми дуже раді отримати нагороду за новий монітор UltraFine™ 5K від авторитетної асоціації TIPA, – сказав Джанг Ік-Хван, віце-президент та голова IТ-підрозділу компанії LG Home Entertainment. – Премія TIPA Awards 2017 – цінне поповнення колекції призів LG. Ми продовжимо розвивати лінійку передових моніторів, які обирають користувачі по всьому світу».

TIPA – одна з найпрестижніших асоціацій у галузі фотографії, до складу якої входять 27 фоторесурсів із 15 країн світу. TIPA Awards – одна з найбільш значущих і найвпливовіших премій в індустрії фотографії. Усі продукти з логотипом TIPA Awards пройшли тестування технічного комітету TIPA та редакторів провідних фотовидань.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 756 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz