Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Комп'ютери та технології » 2018 » Вересень » 18 » Нові процесори AMD Ryzen ™ для настільних ПК дозволять OEM-виробникам і системним інтеграторам створювати рішення на новому рівні

Розміщення новин компаній

Нові процесори AMD Ryzen ™ для настільних ПК дозволять OEM-виробникам і системним інтеграторам створювати рішення на новому рівні

Компанія AMD рада повідомити, що дві нові моделі процесорів - Ryzen ™ 5 2500X і Ryzen ™ 3 2300X - вже надійшли в продаж. Зокрема, настільні ПК Acer Nitro N50-100 на базі Ryzen 5 2500X доступні для замовлення в деяких регіонах світу.

Ця лінійка продуктів дозволяє партнерам AMD з числа OEM-виробників і системних інтеграторів розробляти свої власні унікальні системи, які націлені на споживачів, що шукають готові рішення для ігор, домашнього використання або ПК маленького розміру.

Обидва нові процесори Ryzen володіють збільшеною частотою в 4 ГГц, а також використовують алгоритми Precision Boost 2 і XFR 2, що з'явилися разом з лінійкою процесорів Ryzen другого покоління. Унікальною особливістю Ryzen 5 2500X і Ryzen 3 2300X є використання єдиного комплексу ядер (CCX), виготовленого за технологією 12нм і на базі архітектури «Zen +», що забезпечує приріст продуктивності на 8-10% в однопоточних і багатопоточних навантаженнях в порівнянні з попереднім поколінням чіпів .

Завдяки наявності 4 ядер і до 8 обчислювальних потоків, тепловиділенню в 65 Вт і підтримці пам'яті DDR4-2933 МГц нові процесори Ryzen можуть бути легко інтегровані в інноваційну та стабільну платформу рішень AMD для настільних ПК.

Як і вже доступні Ryzen X-серії, нові процесори повністю розблоковано для налаштування продуктивності, вони підтримують Precision Boost Overdrive при використанні з відповідною материнською платою і сумісні з екосистемою Socket AM4.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 473 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz