Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Медицина. Аптеки » 2016 » Вересень » 29 » «Охорона здоров'я 2016»: Звідси стартує майбутнє

Розміщення новин компаній

«Охорона здоров'я 2016»: Звідси стартує майбутнє

З 4 по 6 жовтня 2016 року в Києві на території Міжнародного виставкового центру (Броварський пр., 15), на «Лівобережній» відбудеться Ювілейна 25-а Міжнародна медична виставка «Охорона здоров'я».

Організаторами цього масштабного експозаходу «Охорона здоров'я 2016» виступають компанії ДП «Прем'єр Експо» (Україна), ITE Group Plc. (Великобританія), GIMA (Німеччина).

Співорганізатор - Міністерство охорони здоров'я України.

Генеральний інформаційний партнер - компанія «Моріон».

Різноплановість тематичних розділів виставки «Охорона здоров'я 2016» свідчить про широкий спектр експозиції: «Медична техніка, обладнання для лікування та діагностики», «Витратні матеріали, шовні матеріали, медичний одяг, засоби для догляду та гігієни», «Медичні меблі», «Сучасні інформаційні технології в медицині», «Лабораторна медицина», «Медичні науково-дослідні, навчальні заклади», «Інноваційні медичні технології»,«Послуги проектування, комплексного облаштування лікарень, лікарських кабінетів, лікувальних закладів, санаторіїв», «Обладнання для очищення, дезінфекції, стерилізації та зберігання стерильних виробів».

Свою участь у виставці «Охорона здоров'я 2016» вже підтвердили понад 270 учасників, серед яких компанії з Бельгії, Нідерландів, Білорусії, Італії, Казахстану, Китаю, Латвії, Литви, Польщі, Німеччини, Туреччини, що представляють провідних виробників і дистриб'юторів обладнання, послуг, медикаментів, виробів медичного призначення та послуги медичного туризму.

Єдиний інформаційний і виставковий простір експозиції, безумовно, буде сприяти просуванню та впровадженню інноваційних технологій в практичну медицину.

Зпрошуемо відвідати http://www.publichealth.com.ua/ukr/registration#personal


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 829 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz