Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2021 » Вересень » 17 » Оновлений «термінал у смартфоні» ОщадPAY став більш зручним та функціональним

Розміщення новин компаній

Оновлений «термінал у смартфоні» ОщадPAY став більш зручним та функціональним

Ощадбанк розширив функціонал додатку для бізнес-клієнтів ОщадPAY на базі платіжного модуля tapXphone, який дає можливість без додаткового обладнання використовувати смартфон, що має NFC-модуль, на базі Android версії 8.0 або вище як POS-термінал. Наразі додаток працює в режимі бета-версії.

ОщадPAY – унікальне рішення не лише для українського, а й для європейського ринку, що стало доступним для клієнтів рік тому завдяки партнерству Ощадбанку та VISA. Воно забезпечує приймання безконтактних платежів, які здійснюються картками та NFC-пристроями – смартфонами, смарт-годинниками, NFC-кільцями та ін.

Відсьогодні клієнтам ОщадPAY доступні такі опції:


· вхід у додаток завдяки біометриці, PIN-коду чи паролю;

· нова функція формування переліку товарів та відображення їх у чеку;

· функція «швидкий розрахунок» (проведення трансакцій без зазначення переліку товарів);

· перегляд, фільтрування та пошук трансакцій;

· відправлення чека в SMS, на e-mail або будь-яким доступним методом через Android;

· адміністрування касирів у додатку;

· перегляд і закриття поточного бізнес-дня;

· новий онлайн-кабінет ОщадPAY для торговців;

· відображення поточних підключень смартфонів до платіжних терміналів при першій реєстрації для діючих клієнтів.

«ОщадPAY – ідеальний інструмент для мікро- та малого бізнесу. Технологія спрощує розрахунки з клієнтами та підвищує лояльність з боку покупців, які в сьогоднішніх реаліях віддають перевагу безпечним безготівковим розрахункам. Особливо активно наші клієнти використовують додаток на виставках, ярмарках, фестивалях, а також у кур’єрській доставці замовлень інтернет-магазинів, ресторанів, таксі. ОщадPAY дає підприємцям можливість значно розширити мережу приймання безконтактних платежів, збільшити клієнтську базу і мінімізувати вартість підключення послуг еквайрингу, адже сплачувати за оренду терміналу немає потреби», – зазначив Антон Тютюн, член правління Ощадбанку.

«Ми запрошуємо всіх охочих протестувати оновлений ОщадPAY. Для нас дуже важливі відгуки клієнтів, щоб зробити додаток ще більш зручним і функціональним. Режим відкритої бета-версії дасть нам можливість врахувати побажання та вдосконалити його. У будь-який момент клієнт може повернутись до його поточної версії», – повідомив Володимир Москаленко, директор департаменту електронної комерції та платіжних засобів Ощадбанку.
______________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 483 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz