Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2021 » Лютий » 19 » Ощадбанк пропонує пільгові кредити на придбання насіння та засобів захисту рослин компанії «Сингента»

Розміщення новин компаній

Ощадбанк пропонує пільгові кредити на придбання насіння та засобів захисту рослин компанії «Сингента»

Ощадбанк розпочинає співробітництво з провідною світовою агрохімічною компанією «Сингента» і пропонує пільгові умови кредитування на придбання її продукції. У рамках акції «ЛегкоПосівна-2021» сільськогосподарські та фермерські підприємства можуть отримати кредит на закупівлю насіння польових та овочевих культур, а також засобів захисту рослин виробництва компанії «Сингента».

У перші шість місяців фінансування надається за відсотковою ставкою від 0,01% річних. Комісії за видачу та дострокове погашення кредиту відсутні. Максимальна сума кредиту становить 28 млн грн. Гнучкий графік погашення адаптовано до сезонності бізнесу. Скористатись цією пропозицією можна у всіх областях України до 31 серпня 2021 року.

Кількість партнерів Ощадбанку – виробників і постачальників техніки та обладнання перевищує 200.Такі програми сприяють доступності кредитів, відсоткові ставки за цими позиками починаються від 0,01% річних у гривні.

«Сингента» – одна з провідних світових компаній, яка об’єднує понад 28 тис. фахівців у 90 країнах задля досягнення однієї мети: розкриття потенціалу рослин. Метою компанії в Україні є пропонування комплексних рішень для українських аграріїв та партнерство, якому віддають перевагу українські та міжнародні компанії. Компанію «Сингента» вирізняє високоякісна продукція, інтегрований підхід до вирішення поставлених завдань та використання переваг сільського господарства України.

_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 444 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz