Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2022 » Лютий » 9 » Ощадбанк розпочав оформлення карток «єПідтримка» для підлітків

Розміщення новин компаній

Ощадбанк розпочав оформлення карток «єПідтримка» для підлітків

Підлітки від 14 років, які є клієнтами Ощаду та мають зелений COVID-сертифікат про вакцинацію у застосунку «Дія», можуть відкрити в мобільному додатку Ощад 24/7 картку «єПідтримка» для отримання 1000 грн від держави.

Для відкриття картки «єПідтримка» підлітку потрібно:

· оновити мобільний додаток;
· в головному меню Ощад 24/7 вгорі праворуч натиснути «+» та обрати «Замовити картку» єПідтримка;
· в застосунку «Дія» в розділі «Послуги» подати заявку на отримання коштів, обрати відкриту картку «єПідтримка» та очікувати зарахування коштів.

Отримані кошти підліток має використати протягом 4 місяців з дня їх зарахування. За рішенням уряду з 7 лютого ці кошти можна витратити не лише на книжки, послуги у сфері культури, спорт чи пасажирські перевезення, але й на освітні послуги, дитячі позашкільні гуртки, перебування в літньому чи спортивному дитячому таборі, спортивні товари (ковзани, лижі, туристичне приладдя), канцтовари, шкільне приладдя.

Ощадбанк випускає для підлітків повноцінну іменну банківську картку від Mastercard «ЛАЙК’Ю». Це додаткова картка до картки одного з батьків. Картку можна додати до Apple Pay чи Google Pay та розраховуватись смартфоном в Україні, за кордоном і в Інтернеті. Кожен підліток має доступ до власного акаунту онлайн-банкінгу.

Відкрити картку «ЛАЙК’Ю» своїй дитині може будь-який клієнт Ощаду через чат-боти на офіційному сайті Ощадбанку, в Telegram (@Oschadbot), Messenger (m.me/Oschadbot) або в найближчому відділенні.
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 688 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz