Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2021 » Вересень » 1 » Ощадбанк видав 1 млрд грн іпотечних кредитів

Розміщення новин компаній

Ощадбанк видав 1 млрд грн іпотечних кредитів

З початку 2021 року Ощадбанк надав клієнтам 1 млрд грн іпотечних кредитів. Їх кількість досягла 1500. За сумою Ощад перевищив відповідний минулорічний показник майже втричі.

Такий результат було досягнуто завдяки привабливим умовам: фіксованій процентній ставці на весь термін користування кредитом за більшістю програм, максимальному терміну кредитування до 30 років та відсутності прихованих комісій. Також Ощад є учасником державної програми «Доступна іпотека 7%». Станом на кінець серпня 2021 року Ощадбанк займає перше місце з видачі кредитів на купівлю нерухомості на вторинному ринку за цією програмою.

Для комфортного оформлення кредитів на придбання житла Ощад відкрив мережу іпотечних центрів. Сьогодні вона нараховує 32 центри в 24 містах країни, в тому числі 4 – в Києві. Іпотечні центри надають повний комплекс послуг для укладення угод купівлі-продажу нерухомого майна.

У липні 2021 року після зняття багаторічного мораторію на іпотеку в Донецькій та Луганській областях Ощадбанк відновив іпотечне кредитування місцевих мешканців та внутрішньо переміщених осіб.

У 2020 році Ощадбанк визнано кращим іпотечним банком України в рамках міжнародної премії Global Banking & Finance Awards 2020.

За підсумками другого кварталу 2021 року іпотечні програми Ощадбанку традиційно увійшли до ТОП-3 найкращих у рейтингу Prostobank Awards.
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 511 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz