Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2021 » Липень » 7 » Ощадбанк видав тисячу іпотечних кредитів

Розміщення новин компаній

Ощадбанк видав тисячу іпотечних кредитів

З початку 2021 року Ощадбанк надав тисячу іпотечних кредитів. Загальна сума кредитування становить 710 млн грн, що втричі більше ніж за відповідний період минулого року. За програмою «Доступна іпотека 7%» надано 90 кредитів на суму 82 млн грн.

У перший літній місяць банк показав найкращий результат за останні роки: в червні було видано 250 кредитів на суму 191 млн грн.

Крім державної програми «Доступна іпотека 7%» Ощад пропонує 4 іпотечні програми. За найпопулярнішою «Звісно, зручно» отримати кредит можна за фіксованою ставкою 12,5% при авансі від 50%. Якщо клієнт обслуговується чи отримує заробітну плату в Ощадбанку, то ставка становитиме 12%. За програмою «Звісно, 15» найнижча ставка становить 8% на 12 місяців. Починаючи з 13-го місяця встановлено єдину на весь термін ставку – 13%. За програмою «Звісно, житло» ставка становить лише 11,49% на весь термін кредитування, а комісія за видачу кредиту відсутня. Одна з переваг іпотечних кредитів Ощадбанку – максимальний термін кредитування до 30 років.

З лютого 2021 року Ощад розвиває мережу іпотечних центрів Oschad Home для отримання повного комплексу послуг для укладення угод купівлі-продажу нерухомості. Кількість таких центрів вже досягла 32 в 24 містах країни. Минулого тижня відкрито вже другий іпотечний центр у Миколаєві.

У 2020 році Ощадбанк визнано кращим іпотечним банком України в рамках міжнародної премії Global Banking & Finance Awards 2020.

За підсумками першого кварталу 2021 року іпотечні програми Ощадбанку, що займає лідируючі позиції на ринку, традиційно увійшли до ТОП-3 найкращих на ринку.
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 582 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz