Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2022 » Січень » 5 » Ощадбанк запустив перший голландський аукціон з продажу права вимоги за кредитом

Розміщення новин компаній

Ощадбанк запустив перший голландський аукціон з продажу права вимоги за кредитом

Ощадбанк пропонує придбати на аукціоні право грошової вимоги за кредитним договором з ТОВ «УКРКАВА» та за договорами забезпечення (іпотечними, застави, поруки) за цим кредитом.

Основним предметом забезпечення за угодою є завод з виробництва кави. Також як заставу за цією позикою оформлено комплекс складських приміщень із земельною ділянкою. Обидва об’єкти знаходяться в Одеській області.

«Ощадбанк уперше використовуватиме такий механізм урегулювання проблемної заборгованості, як продаж права вимоги на голландському аукціоні, що передбачає поступове зниження ціни лоту. Застосування такого інструмента врегулювання проблемної заборгованості прямо передбачено Постановою Кабінету Міністрів України №281 та дозволяє банкам досить швидко очистити баланс від «токсичних» активів. Запрошуємо всіх зацікавлених до участі в торгах», – зазначив член правління Ощадбанку Арсен Мілютін.

Торги відбудуться 1 лютого 2022 року. Кінцевий термін надання цінових пропозицій – 16:30 1 лютого 2022 року.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1124 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz