Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2021 » Жовтень » 27 » Ощадбанк зміцнив лідерство на ринку автокредитування

Розміщення новин компаній

Ощадбанк зміцнив лідерство на ринку автокредитування

Ощадбанк продовжує встановлювати нові рекорди з автокредитування: загалом з початку року видано понад 3 млрд грн кредитів, що вдвічі більше, ніж за відповідний період 2020 року. Цей результат зміцнив лідерську позицію банку – з лютого 2021 року Ощад утримує І місце за обсягом таких кредитів на банківському ринку України. За цей час понад 5500 клієнтів стали власниками авто в рамках його кредитних програм.

«Нарощення темпів кредитування підтверджує правильно обрану стратегію. Команда роздрібного бізнесу Ощадбанку провела значну роботу з розробки ефективних програм автокредитування, вибудувала велику партнерську мережу з провідними гравцями українського автомобільного ринку. Відтак, клієнти можуть скористатись привабливими умовами наших програм у понад 500 дилерських центрах і автосалонах по всій країні», – зазначив Антон Тютюн, член правління Ощадбанку.

Найпопулярніша програма серед клієнтів – «Ощад Драйв». Також банк представляє велику кількість партнерських програм. Багато з них пропонують ексклюзивні умови лише для клієнтів Ощадбанку. Найбільш популярним серед клієнтів є кредитування на придбання автомобілів Toyota, Mazda, Hyundai, KIA, Skoda, Mitsubishi, Suzuki, Chery, Ford, Nissan, Peugeot, Opel, Citroen, Subaru, Honda, Renault, Mercedes-Benz, Land Rover та ін.

Кредитні продукти Ощадбанку є незмінними лідерами регулярного дослідження пропозицій понад 20 найбільших банків України Prostobank Awards від компанії «Простобанк Консалтинг». За підсумками третього кварталу поточного року кредит «Ощад Драйв» посів I місце, а «Легкий кредит» – II місце в номінації «Кращі автокредити».
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 946 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz