Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2018 » Березень » 24 » ОТП Банк утримує лідерство в рейтингу надійності банків

Розміщення новин компаній

ОТП Банк утримує лідерство в рейтингу надійності банків

За результатами «Рейтингу надійності роздрібних банків», проведеного виданням «Гроші» за підсумками четвертого кварталу 2017 року, ОТП Банк закріпив за собою вищий щабель серед великих українських банків.

За методикою рейтингування видання в основу підведення підсумків четвертого кварталу 2017 року на банківському ринку лягли «найгостріші» показники «фінансового здоров'я» банків. Зокрема, особлива увага приділялася таким показникам, як співвідношення коштів фізосіб до власного капіталу, надійність і репутація акціонера, відсутність проблем з виплатою вкладів і ставка залучення вкладів у гривні на 3 місяці.

Традиційно відмінні позиції капіталізації, міжнародний, репутаційно сильний акціонер – найбільший банк Угорщини OTP Bank Plc. - акотре забезпечили ОТП Банку місце в авангарді рейтингу, а виважена політика депозитних ставок і завжди своєчасні виплати – дозволили очолити його.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 699 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz