Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2019 » Січень » 27 » ОТП Банк запустив продаж ексклюзивного пакету Premium Black Edition для преміального сегмента

Розміщення новин компаній

ОТП Банк запустив продаж ексклюзивного пакету Premium Black Edition для преміального сегмента

З 15 січня 2019 року в ОТП Банку стартував продаж нового пакета для преміального сегмента – Premium Black Edition, який має унікальне наповнення для банківського ринку. Premium Black Edition – це преміум-сервіс, програми бонусів та лояльності, а також преміальний набір опції для подорожей, які допоможуть його власнику значно заощадити час.

Преміум-сервіс в рамках нового пакета передбачає для клієнта зручні опції:

• персональний менеджер, який на зв'язку 24/7;
• окрема Premium Line інформаційного центру ОТП Банку;
• преміум консьєрж-сервіс;
• спеціальний курс валют при валютних операціях;
• доставка карти в офіс клієнта;
а також зручні послуги в аеропорті:
• Fast Line в зонах вильоту та прильоту: швидке проходження митного та паспортного контролю, швидка реєстрація та здача багажу в терміналі D аеропорту «Бориспіль» та «Київ»;
• відвідування Mastercard Business Lounge – безкоштовно в 9 столицях Європи;
• доступ в Lounge key по всьому світу.

У бонусну програму Premium Black Edition включено багато приємних сюрпризів, які компенсують витрачені гроші. Наприклад, cash-back балами Rewards до 50% – за розрахунки в Lounge Key, в кінотеатрах, в ресторанах та на всіх АЗС по всьому світу і за будь-яку транзакцію. Крім того, з травня 2019 року клієнти зможуть робити перерахування за допомогою бонусних балів на благодійність «Бали на Благо» та можливість переводити бали у гроші.

Програма лояльності в рамках преміального пакета дає клієнтові ряд знижок. Наприклад, на оренду сейфа, на E-ліцензії і SWIFT-перекази для тих, хто працює або навчається за кордоном, а також можливість відкриття кредитної лінія до 500 тис. грн та кредит готівкою до 750 тис. грн. Також передбачено безкоштовне зняття готівки в банкоматах та касах ОТП Банку і банкоматній мережі Атмосфера до 50 тис. грн на місяць.

«Сьогодні клієнти все більше віддають перевагу отримувати максимальний набір послуг та опцій в рамках одного банківського продукту. При цьому він повинен бути простим та інтуїтивно зрозумілим для нього і генерувати вигоду. Саме таким є наш новий преміальний пакет Premium Black Edition з ексклюзивною карткою Premium Black, яка відкриває велику кількість можливостей для свого власника, – розповідає Леся Сирота, Директор з продажу роздрібного бізнесу та управління мережею АТ «ОТП Банк». – Ми намагалися врахувати усі побажання наших існуючих клієнтів. Всі наші програми лояльності та бонусів, а також преміум-сервіс вміщають максимально можливий набір банківських опцій. Вони корисні та вигідні. Ми впевнені, що аналогів нашого нового преміального пакета на ринку ви не знайдете».

Однією з відмінних рис нового Premium Black Edition є можливість оформити карту Premium Black для всіх членів сім'ї.

Вартість обслуговування нового Premium Black Edition складає 350 грн в місяць. Однак існує smart fee, коли клієнт зможе отримати обслуговування безкоштовно.
___________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 458 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz