Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Фінанси і страхування » 2020 » Лютий » 5 » «Параллель» поповнила бюджет України 1,71 млрд. грн.

Розміщення новин компаній

«Параллель» поповнила бюджет України 1,71 млрд. грн.

Компанія «Параллель», один з найбільших регіональних операторів ринку нафтопродуктів України, у 2019 році перерахувала 1,71 млрд. грн. податків і зборів до бюджетів різних рівнів. З них у центральний бюджет «Параллель» направила 1,69 млрд. грн., а місцеві бюджети поповнилися на 21,2 млн. грн.

Основну суму платежів (91,3%) до держбюджету склали податки на імпортні поставки пального: акцизний збір у розмірі 859 млн. грн. і податок на додану вартість (ПДВ) у розмірі 702 млн. грн., що були перераховані при митному оформленні нафтопродуктів.

«Компанія «Параллель» у своїй діяльності керується принципами відкритості та чесності перед клієнтами і державою. Питання сплати всіх податків для нашого підприємства завжди одне із пріоритетних. У такий спосіб ми можемо активно нарощувати свій внесок у розвиток нашого регіону і України в цілому, зміцнювати економіку країни. Такий підхід сприяє фінансуванню медицини і освіти, інфраструктури міст і сіл, впливає на своєчасні виплати субсидій і пенсій», - зазначила Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 356 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz