Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2017 » Серпень » 9 » Партнерство ОТП Банку з компанією «Агро Арена» - нові можливості для українських аграріїв

Розміщення новин компаній

Партнерство ОТП Банку з компанією «Агро Арена» - нові можливості для українських аграріїв

АТ «ОТП Банк» та компанія «Агро Арена» уклали договір про співпрацю в сфері кредитування аграрних підприємств. Дане партнерство відкриває для українських аграріїв можливість отримання фінансування на закупівлю матеріальних ресурсів за унікальною для ринку сервісною формулою: «Швидко + Просто + Доступно».

За умовами програми аграрії можуть отримати кредити від ОТП Банку на покупку насіння, засобів захисту рослин, добрив, які реалізуються компанією «Агро Арена», за спеціальною ставкою від 10,5% річних. При цьому попереднє рішення про фінансування приймається протягом одного дня, а кредитні кошти видаються через 9 робочих днів. Заставою можуть виступати аграрна розписка або майбутній урожай, а також активи компанії.

«Наша спільна мета партнерства - забезпечити комплексне рішення для аграріїв: доступне фінансування, найкоротші терміни оформлення кредиту з мінімальними зусиллями. Таким чином, реалізуючи прості і доступні інструменти фінансування, ОТП Банк не на словах, а на ділі підтверджує розуміння потреб сучасного агарного бізнесу України і готовність його підтримувати», - зазначила Ольга Волкова, начальник управління корпоративних продажів малим і середнім клієнтам АТ «ОТП Банк».

Компанія "Агро Арена" пропонує широкий перелік рішень від провідних українських виробників насіння, добрив, засобів захисту рослин, фінансових і страхових організацій.

«Маючи серед партнерів провідних українських виробників, ми можемо запропонувати аграріям оптимальні рішення, які дозволять їм скоротити виробничі витрати і підвищити рентабельність. А співпраця з ОТП Банком робить ці рішення доступними для широкого кола українських сільгоспвиробників», - зазначила комерційний директор компанії Наталія Кравцова.

Нагадаємо, спільно з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) ОТП Банк реалізував спрощений і прискорений підхід до фінансування фермерів у програмі «Агро-фабрика», що надає невеликим господарствам, які займаються вирощуванням зернових і олійних культур, з банком оброблюваної землі від 500 га, доступ до швидких грошей для посівної і збиральної кампаній на найбільш оптимальних умовах.

Дотримуючись багаторічної стратегії розвитку кредитування і комплексного обслуговування аграріїв, ОТП Банк розробив широку лінійку продуктів, адаптовану під потреби представників саме цієї галузі – від Тарифного пакету «ОТП Агро» до спеціальних продуктів фінансування агробізнесу.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 712 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz