Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2021 » Грудень » 14 » Підключити eSIM контрактним абонентам стало ще простіше

Розміщення новин компаній

Підключити eSIM контрактним абонентам стало ще простіше

Тепер контрактні абоненти можуть підключити eSIM віддалено на сайті shop.kyivstar.ua. Раніше така можливість була лише при особистому зверненні з паспортом в один з фірмових магазинів Київстар.

Для того щоб підключити додатковий номер, потрібно на лендингу вказати на сайті свої дані: ПІП, номер паспорту, адресу, обрати спосіб доставки контракту. Це може бути кур’єр або доставка Новою Поштою. Потрібно сплатити вартість першого підключення на обраний тарифний план. Після цього абоненту стане доступним QR-код, відсканувавши який, він вже зможе користуватись послугою відкладеного контракту. А повноцінне підписання контракту, стане можливе як тільки його доставить кур’єр або пошта, що відбувається зазвичай впродовж кількох днів.

Нагадаємо, що eSIM – це вбудована в смартфон SIM картка. Вона має вищий ступінь захисту: смартфон захищений від пошкодження, оскільки немає потреби постійно змінювати SIM-картку, а досить лише перемикатись між профілями. Також на один електронний чіп в середньому можна підключити до 5 різних номерів і переключатись між ними.

Технологія eSIM з’явилась в Україні в 2020 році і стрімко набуває популярності. Наприклад, за даними Juniper Research в найближчі 5 років кількість активованих eSIM в світі зросте на 180% та досягне відмітки 3,4 млрд до 2025 року. В мережі Київстар лише за останній рік кількість смартфонів, що підтримують eSIM, збільшилася на 160%, а за час коли послуга eSIM доступна для абонентів передплати та контракту її підключили близько 50 тис. абонентів.
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1115 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz