Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Фінанси і страхування » 2020 » Лютий » 27 » Податкова просить паперові звіти? Не вірте!

Розміщення новин компаній

Податкова просить паперові звіти? Не вірте!

Провайдер е-документообігу EDIN попереджає, що Державна податкова служба України (ДПС) повідомила про поштові розсилки нібито від свого імені, в яких міститься неправдива інформація.

З нібито поштової скриньки податкової (sfs.gov.ua@i.ua), яка схожа на справжню, надходять фейкові листи.

У них йдеться про те, що договір про визнання електронних документів розривається в односторонньому порядку (на підставі таких документів підприємці можуть здавати звітність в податкову в онлайні, підписуючи її своїм електронним підписом). У цих листах також міститься пропозиція здавати звіти в паперовому вигляді (як це працювало раніше).

Коментарі податкової

Офіційні листи податкової можуть надходити лише з поштового домену @ tax.gov.ua. Ніяких змін у форматах подання звітності немає, як і раніше, підприємці можуть надсилати документи в онлайні. Сама податкова служба більш ніж підтримує звітність компаній в електронному вигляді.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 374 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz