Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Інтернет і технології » 2018 » Травень » 25 » Представляємо результати кампанії “Цифрове перетворення Києва”

Розміщення новин компаній

Представляємо результати кампанії “Цифрове перетворення Києва”

Київ. 18 травня 2018 року – Сьогодні ми представляємо результати кампанії "Цифрове перетворення Києва" – проекту Google Україна в партнерстві з Київською міською державною адміністрацією. Ми хочемо показати, як за допомогою сучасних Інтернет-інструментів можна підвищити туристичну та інвестиційну привабливість цілого міста, а також як за допомогою інструментів VR можна по-новому відкрити для себе рідне місто.

В рамках кампанії було проведено велику роботу, результатом якої стали кілька спеціальних сайтів, які будуть цікаві як киянам, так і гостям міста.

Сайт “Мандруй Київщиною” (https://discover-kyiv.com.ua/) став доповненням до представлених раніше проектів інших областей України. За допомогою зручної навігації та інтерактивної карти всі охочі зможуть знайти на сайті відомості про найцікавіші для відвідування об'єкти в Києві та області. На сайті ви знайдете багато корисної інформації, зокрема готові варіанти туристичних маршрутів Києвом з аудіогідами, відео-прогулянки містом в режимі 360 градусів і багато іншого.

Спеціально для проекту були створені 3D-тури цікавими і малодоступними місцями Києва. Так, ви можете спробувати себе в ролі дигера і зробити віртуальну прогулянку Микільською дренажно-штольневою системою; походити Подільським мостовим переходом, який зараз ще будується; піднятися сходами Будинку з химерами і роздивитись вишуканий інтер'єр цього шедевра архітектури. Крім того, навіть якщо ви боїтеся висоти, ви зможете за допомогою 3D-панорами опинитися на щиті монумента “Батьківщини-Матері” (куди зазвичай вхід для відвідувачів закритий) або оглядовому майданчику і помилуватися видами Києва.

З 18 по 20 травня всі кияни та гості столиці можуть відвідати спеціальну виставку "Київ VRажає" і особисто отримати нові враження, здійснивши віртуальний тур цими незвичайними локаціями. Крім того, на майстер-класах під час виставки можна дізнатися, як стати Місцевим експертом Google, як за допомогою свого смартфона зробити 360-градусні панорами та віртуальні тури і багато іншого. Більше інформації про виставку – на сайті http://vrazhae.kiev.ua/ і на сторінці Facebook.

У рамках проекту "Цифрове перетворення Києва" створено онлайн-платформу Kyiv Maps для заходів, які проходять в Києві. Kyiv Maps – це єдина точка входу для семи агрегаторів відповідних міських департаментів (освіта, культура, спорт, медицина і т.д.), які збирають і актуалізують дані про всі установи, місця та майданчики, послуги, новини та заходи в цих локаціях.

Також для всіх прихильників здорового способу життя та спорту на окремому сайті Sport.Kyiv Maps зібрана єдина база всіх важливих для міста спортивних локацій зі зручним і простим пошуком. На сайті ви дізнаєтесь, де можна займатися спортом в Києві, зокрема адреси басейнів, спортивних майданчиків і клубів, дізнатися свіжі новини та розклад цікавих заходів зі світу спорту.

Крім того, на Карти Google були нанесені та верифіковані більше 3000 соціально значимих об'єктів Києва; для київських журналістів спільно з Freedom House було проведено семінар з питань свободи слова; а також відбулася ціла серія освітніх семінарів для представників місцевого самоврядування, малого і середнього бізнесу, для державних службовців, викладачів і студентів з основ цифрової грамотності та безпеки в Інтернеті.

Ця кампанія є частиною проекту Google “Цифрове перетворення регіонів України”.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 548 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz