Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2021 » Жовтень » 20 » Прибуток ПриватБанку за 9 місяців 2021 року - 21,2 млрд грн

Розміщення новин компаній

Прибуток ПриватБанку за 9 місяців 2021 року - 21,2 млрд грн

ПриватБанк отримав за підсумками 9 місяців 2021 року прибуток 21,2 млрд грн, що майже дорівнює розміру прибутку за аналогічний період минулого року (21,3 млрд грн).

Пожвавлення ділової активності в Україні та виважена політика ризик менеджменту обумовили зростання кредитного портфеля ПриватБанку на 19%. При цьому обсяги розміщених у банку коштів клієнтів залишаються стабільними, навіть в умовах значного зниження ставок по депозитах на ринку.

Як повідомила прес служба банку, з початку року ПриватБанк нарощує операційну ефективність – бізнес результат до вирахування резервів зріс на 9 млрд грн порівняно з минулорічним як за рахунок розвитку бізнесу, так і контролю за витратами.

Разом з тим, макрофактори, що зумовлюють коливання вартості портфелю державних цінних паперів, в 2021 році мають негативний вплив на результат ПриватБанку та зменшують його прибуток майже на -6,7 млрд. грн.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 959 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz