Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2022 » Січень » 26 » Приват24 запустив сервіс заохочення відповідальності дітей “Зробив - заробив”

Розміщення новин компаній

Приват24 запустив сервіс заохочення відповідальності дітей “Зробив - заробив”

Приват24 запустив перший в Україні сервіс заохочення відповідальності дітей та юнаків “Зробив-заробив”, який дозволяє батькам заохочувати дітей матеріально за виконання завдань, що не входять в іх звичайні обов'язки.

Новий сервіс вже працює у оновленій версії мобільного Приват24. Щоб користуватися “Зробив-заробив”, дитині треба мати платіжну Картку Юніора. “Зробив-заробив” працює просто: один з батьків у своєму Приват24 ставить завдання для дитини з пропонованого сервісом списку чи вигадує сам, визначає термін та ціну за виконання. Можна створювати разові чи періодичні завдання з будь яких категорій - від навчання до домашніх справ.

Коли дитина заходить у свій Приват24, вона бачить всі завдання та у разі їх виконання підтверджує у додатку чи додає фото гарних результатів. Якщо батьки приймають виконання завдань у визначений термін, дитина отримує гроші від батьків на власну Картку Юніора.

Програма фінансової грамотності ПриватБанку на сьогодні об'єднує понад 710 000 школярів, які користуються карткою Юніора та навчаються заощаджувати й накопичувати кишенькові гроші, користуватися банківськими послугами та мобільним банком Приват24. Також Картка Юніора дає можливість безкоштовно проходити навчання в школі фінансової грамотності ПриватБанку, брати участь в інтерактивних акціях і всеукраїнській фінансовій олімпіаді.
____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 743 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz