Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2017 » Травень » 18 » ПриватБанк переводить закупівлі на PROZORRO

Розміщення новин компаній

ПриватБанк переводить закупівлі на PROZORRO

ПриватБанк почав проведення закупівель необхідного для поточної роботи банку обладнання, матеріалів і послуг на базі першого державного майданчика «ПриватМаркет» у системі електронних держзакупівель ProZorro. Як повідомив заступник голови правління ПриватБанку Олександр Дрелінг, першим тендером, що був оголошений банком на майданчику «ПриватМаркет», стала закупівля витратних матеріалів – термопаперу для POS-терміналів.

«Ми вирішили використовувати всі переваги першого державного майданчика на ProZorro, організованого командою ПриватБанку, і проводити на його базі переважну більшість власних закупівель, – зазначив Олександр Дрелінг. – Серед них перш за все можливість створити закупівлю за кілька хвилин і гарантований банком вибір перевірених постачальників з більш ніж 100 тисяч компаній – учасників «ПриватМаркету».

За словами Олександра Дрелінга, окрім створення на базі «ПриватМаркету» зручного майданчика для проведення державних тендерів і реалізації держпроектів, одним з напрямків розвитку майданчика стане реалізація можливості автоматизованого керування витратами та бюджетами держпідприємств. Це дозволить скоротити вплив людського фактора та можливої ​​корупції під час проведення закупівель.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 530 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz