Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2022 » Січень » 13 » ПриватБанк продав на онлайн-аукціоні СЕТАМ майна на 1 млрд грн

Розміщення новин компаній

ПриватБанк продав на онлайн-аукціоні СЕТАМ майна на 1 млрд грн

ПриватБанк продав на електронному аукціоні OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) 556 лотів з власним та заставним майном на загальну суму 1 008 966 460 грн. Завдяки конкурентним онлайн-аукціонам банк заробив додатково 83,6 млн грн.

"Продаж неопераційної нерухомості, більша частина якої дісталася банку в якості застави по кредитах колишніх власників - це один з інструментів, який дозволяє нам виконати одну з важливих стратегічних завдань, - зазначила керівник Напрямку управління нерухомістю банку Лариса Федяєва. - Більше мільярда гривень за майно, велика частина якого потребувало професійної підготовки до продажу та правильного просування, це гарний результат, багато в чому забезпечений прозорими і відкритими процедурами торгів на майданчику СЕТАМ".

«Найбільше коштів було отримано з продажу нафтобаз та квартир у всіх регіонах Україні. Таким чином, ПриватБанк вийшов на друге місце за сумою продажу через наш аукціон серед банків-партнерів. Цікаво, що серед фінустанов найбільше продають на нашому майданчику саме державні банки, які спільно вже реалізували майна на понад 4,3 млрд грн», — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 838 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz