Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2016 » Жовтень » 3 » ПриватБанк продовжує великий розпродаж квитків до столиці

Розміщення новин компаній

ПриватБанк продовжує великий розпродаж квитків до столиці

Будь-який українець зможе поїхати на поїзді до Києва всього за 100 грн, якщо візьме участь у безстроковій акції ПриватБанку та MasterCard. Купити акційний квиток можна за допомогою смартфону в мобільному банку Privat24, а оплатити – банківською карткою MasterCard.

«Наша вереснева акція виявилася настільки популярною в клієнтів, що ми з нашими партнерами MasterCard вирішили зробити її безстроковою, – говорить керівник напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Михайло Рогальський. – Якщо ви збираєтеся до Києва, спробуйте купити квитки у своєму смартфоні, це гарантовано заощадить час, а цілком можливо, і гроші на купівлі квитків».

Щоб з’їздити до Києва за 100 грн, потрібно запустити на своєму мобільному додаток Privat24 (доступно абсолютно безкоштовно всім власникам Android- та iOS-девайсів), зайти в розділ «Квитки», вибрати станцію прибуття «Київ-Пасажирський» і знайти рейси з акційною вартістю квитка 100 грн. Акційні квитки буде видно відразу ж під час вибору місця у вагоні.

ПриватБанк першим з українських банків почав продаж електронних квитків у 2014 році, зараз щодня через ПриватБанк українці купують понад 19 тисяч залізничних квитків.

Купити електронний квиток на поїзд, літак, автобус, футбольний матч, культурні заходи можна за пару хвилин в Інтернет-банку Приват24, через термінaли сaмообслуговування та у відділеннях банку. Також у банку працює цілодобовий сервіс продажу проїзних документів за коротким мобільним номером 3700. Електронні залізничні квитки не потрібно обмінювати в касах на звичайні.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1007 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz