Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Медицина. Аптеки » 2020 » Березень » 21 » ПриватБанк виділив 1 млн євро на поставку українським лікарням 28 ШВЛ та іншого обладнання

Розміщення новин компаній

ПриватБанк виділив 1 млн євро на поставку українським лікарням 28 ШВЛ та іншого обладнання

ПриватБанк виділив 1 млн євро на поставку українським лікарням 28 апаратів штучної вентиляції легенів та іншого необхідного для подолання наслідків епідемії коронавирусу обладнання. Про це повідомив сьогодні голова правління ПриватБанку Петр Крумханзл - https://www.youtube.com/watch?v=9JRA4DYTZP4&feature=youtu.be.

 

Перші чотири апарати штучної вентиляції легенів вже встановлені в українських лікарнях. Решта будуть доставлені в Україну на початку квітня і розподілені по всіх регіонах країни.

 

Підтримати благодійну програму «Дихай! Разом проти коронавірусу!» можна за допомогою картки банку через мобільну та веб версію Приват24, на сайті банку https://privatbank.ua і сайті програми breath.pb.ua.




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 794 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz