Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2022 » Січень » 5 » ПриватБанк відкрив українцям більше 4 мільйонів карток єПідтримка

Розміщення новин компаній

ПриватБанк відкрив українцям більше 4 мільйонів карток єПідтримка

На 31 грудня 2021 року українці оформили у ПриватБанку більше ніж 4 мільйона спеціальних цифрових карток єПідтримка для отримання державної допомоги вакцинованим громадянам.

Кошти в рамках програми вже отримали 3,4 мільйона клієнтів, які оформили картку та подали заявку у додатку Дія. Виплати коштів банком продовжаться у останній день року та протягом 2022 року.

Відкрити спеціальну цифрову картку єПідтримка можна за кілька кліків у мобільному банку Приват24. Для цього треба зайти у вкладку «Гаманець», натиснути меню «Додати» та вибрати картку єПідтримка. Для зарахування допомоги достатньо перейти за посиланням у додаток Дія, де можна подати заявку на виплату допомоги.

За умовами програми, гроші з картки єПідтримка можна витратити на безготівкову оплату послуг у сферах культури, фізичної культури і спорту, внутрішніх пасажирських перевезень залізничним та авіаційним транспортом, а також для придбання книжок у книжкових магазинах на території України. Разом з партнерами ПриватБанк пропонує українцям ексклюзивні пропозиції щодо вигідного використання коштів.
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1314 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz