Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2022 » Лютий » 27 » ПриватБанк впроваджує кредитні канікули для бізнесу

Розміщення новин компаній

ПриватБанк впроваджує кредитні канікули для бізнесу

Задля підтримки українського бізнесу та підприємців в умовах воєнного стану, ПриватБанк оголосив з 1 березня до 1 червня 2022 року кредитні канікули всім бізнес-клієнтам, за договорами за якими не було прострочення або строк прострочення складає не більше 90 діб.

Умови кредитних канікул: за продуктами «Кредитний ліміт на рахунок», «Овердрафт» (бланковий), Кредитний ліміт «Підприємницький» обов'язкові платежі (внески, %, комісії) та «обнулення тіла» кредитів переносяться на 1 червня, прострочення не формуватиметься. Єдине виключення - «Кредити під заставу депозитів».

За кредитами “КУБ без застави”, “Інвестиційний кредит”, “КУБ заставний”, “Бізнес іпотека”, “Кредит на ОС”, “Лізинг”, “Відновлювана кредитна лінія”, “Агросезон” банк переносить всі платежі («тіло», відсотки та комісії) на 01.06.2022, прострочення не формуватиметься.

Клієнти ПриватБанку зможуть користуватися «Кредитним лімітом на рахунок», «Овердрафтом» (бланковий), Кредитним лімітом «Підприємницький» в межах суми боргу на 24 лютого 2022 року.

Детальну інформацію про пільгове обслуговування клієнти отримують у Приват24 та на спеціальній сторінці сайту https://privatbank.ua.

Ми обов'язково триматимемо вас у курсі всіх новин щодо роботи банку у цей час.

______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 992 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz