Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2017 » Квітень » 10 » ПриватБанк за рік видав понад 9 тисяч позик малому бізнесу

Розміщення новин компаній

ПриватБанк за рік видав понад 9 тисяч позик малому бізнесу

За рік роботи програми «Країна успішного бізнесу» («КУБ») ПриватБанк видав вітчизняним підприємцям понад 9 000 позик на розвиток власної справи. Як повідомили в банку, позичальники програми «КУБ» уже створили понад 151 000 нових робочих місць. До кінця 2017 року банк планує направити на підтримку малого бізнесу понад 5 млрд грн.

«Розвиток національної програми підтримки підприємництва «КУБ» є одним із пріоритетних напрямків роботи банку, тим більше, враховуючи його державний статус, – зазначив керівник напрямку «Малий і середній бізнес» Олександр Ніколенко. – Завдяки доступному мікрокредитуванню значна кількість тих, хто через зміни в економіці не можуть знайти роботу в традиційних галузях, знаходять роботу в малому бізнесі, і ми маємо надію посприяти працевлаштуванню ще мільйона наших громадян».

Національна програма «КУБ» дає можливість будь-якому підприємцю залучити фінансування для розвитку власної справи. Щоб отримати гроші, потрібно заповнити заявку на сайті проекту https://kub.pb.ua/get-credit/. Крім того, в лютому ПриватБанк запропонував нові умови кредитування клієнтам агробізнесу за програмою «АгроКУБ»: зменшив комісію до 2%, збільшив суму кредиту до 500 000 грн та оголосив кредитні канікули малому агробізнесу.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 871 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz