Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2018 » Березень » 23 » Rakuten Viber запрошує стартапи взяти участь в акселераторі Techstars

Розміщення новин компаній

Rakuten Viber запрошує стартапи взяти участь в акселераторі Techstars

Viber запрошує стартапи взяти участь у новій міжнародній програмі розвитку бізнесу від Rakuten і Techstars. Ця кураторська програма, що триватиме 3 місяці, буде проводитися в Сінгапурі. Основною метою є представлення інноваційних ідей з обміну повідомленнями, а також підтримка зв'язку між представниками бізнесу та користувачами.

Програма передбачає вивчення всих основних функцій додатків для спілкування: обмін повідомленнями, покупки, платежі, AR і VR, технічна оптимізація, маркетинг та аналітика. З усіх претендентів будуть відібрані 10 стартапів, їх представники відправляться до Сінгапуру. На даний момент відкритий прийом заявок на участь, зареєструватися можна до 8 квітня. Програма стартує в липні і триватиме до жовтня. Demo-день призначений на 11 жовтня. У цей день учасники матимуть можливість поділитися своїми ідеями з сотнями інвесторів по всьому світу.
Куратори-представники з усіх підрозділів Rakuten, включаючи Viber, зможуть попрацювати з відібраними стартапами у форматі тісної співпраці.

У Viber, безумовно, є, чим поділитися: компанія, штаб-квартира якої знаходиться у Тель-Авіві, у своєму розпорядженні сотнями мільйонів зареєстрованих користувачів по всьому світу. Вона також є офіційним каналом зв'язку футбольного клубу «Барселона», офіційним месенджером команди Golden State Warriors і офіційною платформою для спілкування Національної баскетбольної асоціації.

«Ми щасливі анонсувати запуск глобальної програми з розвитку. Довгий шлях, який Viber вже виконав від невеликого месенджера до провідної світової комунікаційної платформи, навчив нас багатьом тонкощам сучасного ринку зв'язку. У нас є багатий досвід, ідеї та знання, якими ми готові поділитися. Також, я впевнений, що і нам буде чому повчитися у команд-учасників», ̶ прокоментував генеральний директор Viber Джамела Агауа.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 672 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz