Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2019 » Лютий » 27 » Результати Vega 2018: 641 млн грн чистого доходу і розвиток інноваційних технологій

Розміщення новин компаній

Результати Vega 2018: 641 млн грн чистого доходу і розвиток інноваційних технологій

Національний телеком-оператор Vega підвів підсумки фінансової діяльності за 2018 рік. Дохід компанії склав 641,3 млн грн, що на 4% перевищує показник попереднього періоду. Величина EBITDA досягла 164,9 млн грн – це практично вполовину більше аналогічної минулорічної цифри 110,7 млн грн.

В цілому за 2018 рік компанії вдалося збільшити ARPU (середній дохід на одного користувача) на 20% (зокрема, з послуги інтернет-доступу за оптоволоконною технологією підключення FTTx – на 28%).

У минулому році компанія максимально розширювала спектр послуг для дому та бізнесу на основі інноваційних цифрових технологій, що дозволило збільшити кількість клієнтів телефонії, що використовують технологію VoIP (передача голосу IP-мережею), більш ніж на 10%.

Зростання основних фінансових показників протягом минулого року пов'язаний з успішною реалізацією масштабних бізнес-проектів. Так, унікальним за комплексом інструментів стало рішення для В2В-сектора «Віртуальна АТС Vega», здатне завдяки своїм інтелектуальним функціям в рази підвищити ефективність клієнтського бізнесу.

Крім того, Vega отримала статус віртуального мобільного оператора, запустивши для абонентів комплексну послугу з 4-х складових: кабельного інтернету, IP-телефонії, IP-телебачення і мобільного інтернету.

«В минулому році ми чітко слідували заданому стратегічному вектору, пов'язаному з переходом до сучасних сервісів, – зазначає Генеральний директор національного телеком-оператора Vega Мурат Чинар. – В цьому році компанія продовжить активну модернізацію своїх мереж – заміну міді оптикою, а також діджіталізацію свого бізнесу – впровадження нових сервісів на базі цифрових технологій. З отриманням оперативного управління Digital Screens – активом з потужною цифровою платформою для обробки і розподілу телевізійного контенту, у нас відкрилися великі перспективи в цьому напрямку».

У 2018 році капітальні інвестиції компанії склали 97,4 млн грн.

Податків і зборів до бюджетів різних рівнів компанія перерахувала за минулий рік 144 млн грн, на 23% більше, ніж у попередньому.
_________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 468 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz