Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Комп'ютери та технології » 2020 » Березень » 19 » Робота в режимі карантину: ефективні інструменти

Розміщення новин компаній

Робота в режимі карантину: ефективні інструменти

Провайдер е-документообігу EDIN постійно стежить за найактуальнішими новинами. Сьогодні важливою темою є впровадження карантину в Україні, багато компаній перейшли на робочий режим поза офісом. Проте зберігати належну комунікацію зі співробітниками та клієнтами необхідно. Саме тому ми підібрали для вас список інструментів, які допоможуть вести ефективну бізнес-комунікацію.

Як ставити задачі?

Monday.com - підходить для планування та відстеження прогресу проектів з урахуванням використаного часу.

Trello - безкоштовне рішення для роботи усією командою. Дозволяє відстежувати дедлайни, ставити та обговорювати завдання.

Notion - до сервісу входить проста CRM-система, списки завдань та їх моніторинг.

Kompass.com - допоможить сформувати базу потенційних клиєнтів і замовників на майбутнє.

Як спілкуватися?

Google Meet - дозволяє проводити відеоконференції з 250 учасниками та стрімити для 100 000 чоловік, а самі зустрічі можна записувати на Google Drive.

Slack - дає можливість окрем спілкуватися за тематиками з різними командами та окремими учасниками, має голосовий зв`язок та інтеграцію з Dropbox та Google.

Telegram - універсальний додаток, який можна використовувати як чат та голосовий зв`язок. Дозволяє знімати відео. Доступний як на комп`ютер, так і смартфон.

Як дотримуватися таймінгу?

Toggl - дозволяє відстежувати час, який витрачений на виконання задач, та планування їх у календарі.

Yaware - українське рішення, яке дозволяє контролювати робочий час колег та оцінювати ефективність роботи співробітників.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 541 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz