Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2022 » Січень » 26 » Роумінг Київстар: де українці відпочивали найбільше

Розміщення новин компаній

Роумінг Київстар: де українці відпочивали найбільше

Незважаючи на обмеження через COVID-19, українці у 2021 році активніше подорожували за кордон. Київстар проаналізував як абоненти користувалися послугами роумінгу та склав рейтинг найпопулярніших країн для подорожей.

У грудні 2021 року у п’ятірку найпопулярніших країн, куди подорожували абоненти Київстар, увійшли:

1. Польща – відвідало на 76% більше абонентів, ніж у грудні 2020;
2. Єгипет – на 51% більше;
3. Німеччина – на 80% більше;
4. Угорщина – на 40% більше;
5. Туреччина – на 34% більше.

Протягом 2021 року географія закордонних подорожей абонентів Київстар розширювалася. У порівнянні з 2020 роком кількість українських туристів у Чорногорії та Боснії й Герцеговині зросла в 6 разів, у Грузії в 5 разів, а на Мальдівах й Домінікані у 4 рази.

«Наші клієнти починають все активніше подорожувати світом. За минулий рік кількість абонентів, хто був за кордоном, зросла на 20%. Тому й ми не зупинялися у розвитку продуктів для конформно спілкування в роумінгу. Запустили додатки, за які не списуємо мегабайти. Це онлайн карти, туристичні сервіси та месенджери, навіть для голосових дзвінків. Та ще в 16 країнах запустили 4G для роумінгу», - прокоментував Олександр Галушко, керівник департаменту додаткових послуг та операторських відносин Київстар.

Загалом 4G сьогодні працює у 84 країнах світу для абонентів Київстар. Й вони починають активніше користуватися мобільним інтернетом у роумінгу. У 2021 наші клієнти використовували у середньому 700 Мб. Це майже на 25% більше, ніж у 2020.

Цікаво, що 15% всього дата-трафіку, який використали абоненти у роумінгу, припав саме на нетарифіковані сервіси. Безлім на додатки є як у звичайних тарифах, так і в пакетах Ідеального роумінгу, в яких значно менша вартість кожної послуги. Наприклад, в Польщі мегабайт мобільного інтернету коштує лише 0,1 грн, а хвилина дзвінків 1 грн. Замовити пакет Ідеального роумінгу можна в додатку Мій Київстар, на сайті оператора або по коду *505#.
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 810 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz