Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Фінанси і страхування » 2018 » Травень » 27 » Розпочато процес вивчення зацікавленості потенційних інвесторів щодо придбання державного пакету акцій ПАТ «Центренерго»

Розміщення новин компаній

Розпочато процес вивчення зацікавленості потенційних інвесторів щодо придбання державного пакету акцій ПАТ «Центренерго»

Міжнародна компанія EY, що є залученим радником, розпочинає процес вивчення зацікавленості потенційних інвесторів у приватизації державного пакету акцій ПАТ «Центренерго» розміром 78,289% статутного капіталу товариства.

Для отримання більш детальної інформації щодо об’єкту приватизації запрошуємо надсилати запити на електронну адресу: centrenergo@pl.ey.com.

ПАТ «Центренерго» – одна з найбільших енергогенеруючих компаній України. До складу компанії входять три теплові електростанції – Вуглегірська, Зміївська та Трипільська. Сумарна проектна потужність станцій становить 7690 МВт, що складає близько 14% від загальної потужності електростанцій України.

У лютому 2018 року Кабінет Міністрів України визначив Ernst & Young spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Corporate Finance sp. k. радником для підготовки до приватизації та продажу державного пакета акцій ПАТ «Центренерго».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 486 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz