Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Фінанси і страхування » 2021 » Вересень » 13 » Safra Finance вирішує фінансові проблеми малого і мікробізнесу.

Розміщення новин компаній

Safra Finance вирішує фінансові проблеми малого і мікробізнесу.

Часто люди не починають бізнес з однієї причини: не мають стартового капіталу і не знають, де його взяти кредит для бізнесу.

 

Перше, що спадає на думку — отримати кредит в банку. Але такий варіант підходить не всім. Банки неохоче кредитують мікро- та малий бізнес і точно не дадуть велику суму підприємцю, який не має позитивної кредитної історії. Згідно зі статистикою, найбажаніший клієнт для банку має чек на $1-5 млн. Не зважаючи на всю риторику банків про фінансування МСБ, їхніми клієнтами залишається переважно великий бізнес.

 

Друга думка — скористатися швидким кредитом від МФО. Втім, цей варіант малопривабливий. По-перше, доведеться переплатити велику суму (доходить до 1500% річних), а по-друге, одного мільйона гривень на розвиток справи тут не дадуть.

 

У підприємців немає широкого доступу до грошей і знайти інвестиції, особливо на старті, дуже важко. Чому немає чогось третього?

 

Згідно з опитуванням українських підприємців від Міжнародної фінансової корпорації (IFC), саме брак фінансування є найбільшою проблемою для діяльності мікро- та малого бізнесу.

 

Safra Finance — фінансова компанія широкого профілю, яку заснували українські підприємці, щоб сприяти бізнесу інших підприємців. Компанія пропонує послуги бізнес-кредитування на гнучких та доступних умовах. Інвестиції, цільові кредити, позики під заставу, smart гроші, овердрафти, допомога в імпортних та експортних операціях, факторинг і навіть входження в капітал з подальшим продажем своєї долі чи сумісним управлінням бізнесом. Для юридичних, фізичних осіб та ФОП.

 

Cаме завдяки малому і мікробізнесу забезпечується стабільність і благополуччя великої кількості сімей і територіальних громад. Малий і середній бізнес є основою економіки України, створює 60% ВВП, забезпечуючи 79% робочих місць. Він є фундаментом, без якого не може розвиватися наша економіка.

 

Власники малого й мікробізнесу — активні та працелюбні люди, їм лише треба підтримка. Щоб не зважаючи на розмір справи та рівень прибутку, кожен підприємець, міг залучити інвестиції.


Safra Finance вирішує фінансові проблеми малого і мікробізнесу.

___________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 394 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz