Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2020 » Березень » 4 » SES оголошує пронаступний етап стратегічної трансформації

Розміщення новин компаній

SES оголошує пронаступний етап стратегічної трансформації

Компанія досліджує створення спеціалізованих ринкових вертикалей за допомогою можливого поділу свого бізнес-підрозділу передачі даних в рамках SES

Програма «спростити та посилити» допоможе зосередитися на основних сильних сторонах компанії, спростити її роботу та сприяти інноваціям для майбутнього зростання

SES запускає комплексну програму з метою позиціонувати компанію для майбутнього зростання та забезпечити максимальну вигоду нинішнім і майбутнім клієнтам, а також зацікавленим сторонам.

Програма, яка називається «спростити та посилити» буде виконуватися протягом 2020 року, і включає в себе реалізацію ряду стратегічних рішень. Це дозволить SES найкращим чином реалізувати заявлену мету — здійснювати в космосі надзвичайне, щоб надавати дивовижні можливості зв'язку в будь-якій точці Землі. Це наступний етап процесу, який почався в 2017 році, коли SES вперше створила окремі підрозділи для передачі відео та даних.

SES бачить величезні можливості на своїх основних ринках, враховуючи мінливу динаміку галузей передачі відео та даних. Програма «спростити та посилити» покликана позиціонувати SES як лідера глобальних рішень підключення до контенту. Завдяки роботі в якості ефективного та результативного партнера, з яким простіше підтримувати ділові відносини, а також зміцненню своїх позицій в якості кращого партнера для провідних світових мовних компаній, урядів, телекомунікаційних компаній, постачальників хмарних рішень і клієнтів, що забезпечують зв'язок у русі.

Програма складається із чотирьох основних ініціатив:

• Створити спеціалізовані ринкові вертикалі: SES розгляне створення двох спеціалізованих ринкових вертикалей за допомогою можливого поділу свого бізнесу мереж зв'язку, щоб забезпечити стратегічну та операційну спрямованість, підвищити зовнішню видимість і відповідним чином налаштувати спільний бізнес SES на майбутнє. Такий розгляд включатиме аналіз окремої структури капіталу для бізнесу мереж зв'язку, потенційне надання йому доступу до зовнішнього капіталу для прискорення росту та використання унікальної вигідної пропозиції, що склалася на ринку. Ця структура також сприятиме чіткій орієнтації SES на пріоритети отримання доходу та підтримки ціннісної значимості про її лідируючий на ринку бізнес передачі відео, про використання її преміум-області безпосереднього мовлення на побутові приймачі (DTH) та чудове глобальне охоплення.

В результаті нещодавнього рішення Федеральної комісії США по зв'язку (FCC) про перерозподіл частини спектру частот C-діапазону, SES створює спеціальну групу для виконання найбільш складного та вимагаючого уваги перерозподілу спектру частот, який коли-небудь задумувався. Ця команда буде використовувати власний досвід компанії для забезпечення безпроблемного процесу, який би задовольняв критично важливі потреби її поточних клієнтів, а також бажання FCC в стислі терміни забезпечити лідируючі позиції для США в сфері 5G. Це можливість трансформації для захисту областей мовлення SES і нинішніх клієнтів, підтримки майже 120 мільйонів домогосподарств США, які використовують C-діапазон в своїх кабельних і мовних програмах, a також забезпечення вигоди для акціонерів SES.

• Зосередитися на основних сильних сторонах: Ринки, на яких працює SES, стали вимагати більшу кількість ресурсів, а також стали схильні до технологічних збоїв. SES зосередить свої можливості та пропозиції на кожному зі своїх ринків на прибуткових сегментах. А також компанія буде акцентувати увагу на сильних сторонах групи та буде подвоювати там, де це має сенс, при виході, зменшуючи вплив або створюючи альянси та партнерства для обслуговування інших сегментів ринку. Це призведе до більш сильної і сфокусованої роботі SES з провідними в світі продуктами і рішеннями в тих областях, де вона є найкращою.

• Спростити роботу: Компанія розраховує перерозподілити свої ресурси для підтримки цих ініціатив з метою спрощення своєї діяльності, максимального підвищення ефективності та полегшення ведення бізнесу з SES. Заходи будуть включати консолідацію і реорганізацію деяких функцій для відображення будь-яких змін в сфері діяльності та структурі бізнесу. Крім того, компанія планує всебічний аналіз своєї глобальної присутності. В цілому очікується, що завдяки такому акценту на своїх основних сильних сторонах і спрощенню діяльності SES, починаючи з 2021 року, компанія досягне збільшення прибутку до вирахування відсотків, податків і амортизаційних відрахувань (EBITDA) до 40-50 мільйонів євро на рік.

• Інновації для майбутнього: SES поглибить свою прихильність до інновацій, щоб стимулювати рішення для клієнтів, які затребувані на ринку сьогодні і в майбутньому. SES очолила галузь в розробці негеостаціонарних супутникових систем зв'язку з низькою затримкою, а тепер і багаторбітальної архітектури поряд з інтеграцією мережевих функцій та автоматизацією. Ця подальша прихильність до інновацій розширить лідерство SES в хмарній інтеграції за рахунок розвитку «хмарної практики», орієнтованої на створення та управління масштабом хмар у всіх цільових сегментах ринку. Крім того, компанія має намір створити інноваційний центр для спільного з клієнтами і партнерами створення та впровадження рішень, а також розробки нових технологій і бізнес-моделей за допомогою створення і фінансування нових підприємств корпораціями.

«Наше бачення — це контент і зв'язок всюди, і ми позиціонуємо SES для реалізації цього бачення та забезпечення зростання та вигоди для наших клієнтів на їх швидко мінливих ринках», — сказав Стів Коллар (Steve Collar), генеральний директор SES. «Цей наступний етап нашої стратегічної трансформації призначений для того, щоб ми підготували SES до захоплюючого майбутнього, виконуючи наші зобов'язання перед клієнтами та ринком сьогодні. Таким чином, ми зробимо SES простішою компанією для ведення бізнесу та забезпечимо значну цінність для всіх наших зацікавлених сторін».
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 401 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz