Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Комп'ютери та технології » 2020 » Листопад » 11 » SES розширює технологічну екосистему O3b mPOWER за рахунок партнерства з модемними платформами

Розміщення новин компаній

SES розширює технологічну екосистему O3b mPOWER за рахунок партнерства з модемними платформами

Gilat і ST Engineering iDirect нададуть базову інфраструктуру O3b mPOWER, яка буде підтримувати стратегію відкритих мереж SES

Компанія SES оголосила про те, що Gilat і ST Engineering iDirect стануть її новітніми технологічними партнерами, які будуть розробляти модемні платформи базової інфраструктури для O3b mPOWER — новаторської системи зв'язку SES на негеостаціонарній супутниковій орбіті (NGSO).

Gilat та ST Engineering iDirect були обрані на основі їх модемних технологій нового покоління. Володіючи відкритою архітектурою з можливістю повної віртуалізації, ці модеми будуть взаємодіяти з диференційованою функцією адаптивного управління ресурсами SES – Adaptive Resource Control (ARC) та оптимізувати використання компанією SES стандарту Open Networking Automation Platform (ONAP).

Комбінація цієї та інших технологій забезпечить SES можливістю динамічного контролю та оптимізації роботи всієї системи O3b mPOWER, як в космічній, так і наземній інфраструктурі, гарантуючи ефективне надання послуг супутникової передачі даних з малою затримкою та високою пропускною здатністю, які дійсно можуть бути налаштовані індивідуально у відповідності до конкретних вимог до підключення на суші, на морі або в повітрі з будь-якої точки світу.

O3b mPOWER – це система зв'язку нового покоління на середній навколоземній орбіті (MEO) компанії SES. В даний час вона знаходиться в стадії будівництва й готується до запуску в 2021 році. Супутники з високою пропускною здатністю, а також автоматизована наземна інфраструктура з інтелектуальним управлінням дозволять надавати керовані послуги з малою затримкою на швидкості від сотень Мбіт/с до декількох Гбіт/с.

«Для нас велика честь бути обраними компанією SES, нашим давнім стратегічним партнером, для надання нашій платформи нового покоління на основній смузі частот для O3b mPOWER. Інноваційний наземний сегмент Gilat значно знижує вартість в розрахунку на біт, забезпечує поступову зміну продуктивності модемів, а також, за рахунок повної інтеграції, оптимізує надання послуг з використанням наземної та космічної інфраструктури SES», — заявив Рон Левін (Ron Levin), віце-президент компанії Gilat з мобільності та глобальних облікових записів. «Протягом минулого року ми тісно співпрацювали з SES, розробляючи платформу для O3b mPOWER із загальною метою представити на ринку безпрецедентний рівень обслуговування клієнтів у всіх цільових вертикалях».

«Ми знаходимося на початковому етапі нового майбутнього нашої галузі. Вибір в нашу користь для O3b mPOWER є величезним підтвердженням технологічного бачення ST Engineering iDirect і доводить, що наземна інфраструктура буде грати ключову роль в амбітній меті SES з перетворення надання супутникових послуг», — сказав Фредерік Сімоенс (Frederik Simoens), технічний директор ST Engineering iDirect. «O3b mPOWER знаходиться в авангарді потужного руху з впровадження мережевого підходу, заснованого на високих стандартах віртуалізації, в якому земля йде в ногу з космосом. Завдяки нашому партнерству ми значно розширимо можливості глобального зв'язку».

«Основа нашої комунікаційної системи O3b mPOWER визначається та розвивається за рахунок різноманітної й надійної партнерської екосистеми. Як галузь, ми можемо прийняти бачення відкритих мереж і безперебійних супутникових послуг завдяки партнерам-однодумцям, таким як Gilat і ST Engineering iDirect, які мають чітке розуміння можливостей покрокових змін гнучкості та ємності системи забезпечується технологією O3b mPOWER», — підкреслив Стюарт Сандерс (Stewart Sanders ), виконавчий віце-президент SES з технологій і керівник програми O3b mPOWER. «У нас є безпосередній досвід багаторічної роботи з Gilat і ST Engineering iDirect. Ми завжди були під враженням від їх роботи, а також від того, що можуть дати їх технології. Отже, ми повністю впевнені у виборі цих двох видатних компаній в якості надійних партнерів для O3b mPOWER в забезпеченні ключової частини нашої інфраструктури, яка зможе дати безпрецедентний рівень обслуговування клієнтів».

Зосередившись на тому, щоб зробити супутники невід'ємною частиною глобальних мережевих рішень, SES постійно розширює свою партнерську екосистему O3b mPOWER. Крім Gilat і ST Engineering iDirect, SES також оголосила про партнерство в рамках O3b mPOWER зі SpaceX для запуску, ALCAN, Isotropic Systems and Viasat для клієнтських edge-терміналів, Amdocs для технології NFV, Kythera Space Solutions для програмного забезпеення ARC, Microsoft для шлюзів, IBM та Microsoft для підключення до хмари.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 476 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz