Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2021 » Листопад » 8 » Ще більше контенту на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ

Розміщення новин компаній

Ще більше контенту на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ

З листопада 2021 Київстар ТБ суттєво збільшує кількість контенту на платформі. Користувачам сервісу стануть доступними серіали телеканалів FOX та VOLGA, контент Amediateka і низка ексклюзивних українських прем’єр, перша з яких – третій сезон серіалу «Кріпосна».

Всього на платформі абонентам вже доступно понад 300 каналів та 20 000 фільмів і серіалів, тривалістю понад 80 тис. годин.

Від каналу FOX на платформі з’являться 12 культових серіалів, серед яких «Ходячі мерці», «Легіон», «Демони Да Вінчі». Вони вже будуть міститися в підписках, починаючи з пакету «Сімейний».
Від дистриб’ютора VOLGA користувачам будуть доступні 34 блокбастери: «Гнів людський», «Пороховий коктейль», «Афера по-голлівудськи», «Захисник», «Льодовий Дрифт» та багато інших. Ці фільми можна буде і придбати, і взяти в прокат.

Окрім цього, користувачі Київстар ТБ отримають доступ до пакета Amediateka. Він вже включений до вартості ТВ-пакетів «Максимальний HD», «Преміум HD 2020» та «Преміум HD». Для інших тарифних планів його можна придбати окремо за ціною 119 грн\міс. Пакет Amediateka цікавий тим, що включає в себе 3 канали, що транслюють світові хіти від студій HBO, Showtime, FOX та інші. Глядачі зможуть дивитися такі фільми та серіали як «Декстер», «Гра Престолів», «Мільярди», «Спадкоємець», «Сопрано» та інші легально і в гарній якості.

Окрім закордонних хітів, на платформі ексклюзивно представлені улюблені серіали українського виробництва. Наприклад, в бібліотеці платформи вже є два сезони серіалу, виробництва телеканалу СТБ та FILM.UA GROUP, «Кріпосна», а епізоди нового, третього, сезону будуть доступні на платформі одразу після ТБ-прем’єр в ефірі телеканалу з 1 листопада.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 817 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz