Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2018 » Березень » 1 » Singtel та Ericsson розгорнуть першу в Сінгапурі комерційну IoT-мережу

Розміщення новин компаній

Singtel та Ericsson розгорнуть першу в Сінгапурі комерційну IoT-мережу

Singtel у партнерстві з Ericsson (NASDAQ: ERIC) став першим оператором у Сінгапурі, який запустить національну стільникову мережу для Інтернету речей (IoT) у комерційну експлуатацію. Підтримуючи стандарти CAT-M1 та NB-IoT мережа Singtel дозволить бізнесу отримувати додаткову користь від зниженого енергоспоживання, глибшого проникнення бездротової мережі, а також підтримки численних одночасних підключень бюджетних IoT пристроїв.

Раніше Singtel та Ericsson підписали угоду щодо створення інноваційної IoT лабораторії, метою якої є сприяння впровадженню проектів Інтернету речей, а також створення локальної IoT екосистеми, яка включала б у себе представників бізнесу та користувачів. У міру того, як до лабораторії долучається все більше партнерів, Singtel працює над тим, щоб знизити час виведення на ринок нових сервісів, а також подолати будь-які технологічні бар’єри для їх запуску.

Singtel разом з локальними компаніями та великими корпораціями працює над вивченням різних сценаріїв застосування IoT, включаючи моніторинг довкілля, відслідковування переміщення матеріалів, управління вивозом сміття або ж контроль прийому медикаментів. Оператор провів численні пілотні проекти з партнерами, включаючи компанію з прокату велосипедів Mobike, провайдера систем для інтелектуальної передачі показників лічильників EDMI Limited та сучасного виробника чіпів SIMCom Wireless Solutions.

Розгортання національної стільникової мережі IoT у партнерстві з Ericsson пришвидшить комерційний запуск IoT проектів та допоможе розробляти нові продути та сервіси для споживачів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 716 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz