Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2018 » Серпень » 15 » Соціальна ініціатива «Пошук дітей» запрацює ще в 3 областях України

Розміщення новин компаній

Соціальна ініціатива «Пошук дітей» запрацює ще в 3 областях України

15 серпня у Харківській, Київській і Полтавській областях телеком-оператор Київстар і Національна поліція України почнуть спільний проект «Пошук дітей».

Сервіс працює на базі СМС-повідомлень і допомагає правоохоронним органам України використовувати можливості мобільної мережі Київстар для оперативного сповіщення у випадку зникнення дітей.

Із 1 до 8 серпня Київстар сповістив за допомогою СМС усіх абонентів про запуск сервісу «Пошук дітей», який активується автоматично і безкоштовно. Абоненти, які не хочуть отримувати такі повідомлення, можуть самостійно відключитися від розсилки або ж підключити її повторно.

СМС-повідомлення в рамках ініціативи «Пошук дітей» будуть містити інформацію про дитину, обставини її зникнення, посилання на Facebook-сторінку Національної поліції з більш детальною інформацією і фотографією, а також контакти, за якими можуть звертатися потенційні свідки, які хочуть допомогти з пошуком. Повідомлення будуть отримувати абоненти, які знаходилися поруч із місцем зникнення дитини в радіусі від 1 до 3 км, – це можуть бути як жителі міста, так і інших регіонів.

Ганна Захараш, директор з корпоративних зв’язків Київстар: «Я рада, що Київстар реалізує таку важливу соціальну ініціативу, як «Пошук дітей». Дякую всім нашим абонентам, які допомагають Національній поліції в пошуку зниклих дітей, адже чужих дітей не буває. За майже рік роботи ініціативи було зроблено 55 СМС-розсилок у Києві, Львові та Дніпрі. Нацполіція всіх дітей знайшла».

Нагадаємо, недавно Київстар підключив до ініціативи «Пошук дітей» Одеську, Херсонську, Дніпропетровську, Донецьку, Запорізьку і Львівську області. В планах до кінця року охопити проектом всю Україну.

З детальною інформацією про ініціативу можна ознайомитися на сайті kyivstar.ua/kidsearch.

Згідно із Законами України «Про захист персональних даних» і «Про телекомунікації», Київстар не передає інформацію про місцезнаходження своїх абонентів та інші персональні дані третім особам. Усі функції з відбору номерів мобільних телефонів здійснюють інтелектуальні автоматичні IT-системи з дотриманням конфіденційності процесів моніторингу й інформації про абонентів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 463 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz