Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Комп'ютери та технології » 2020 » Грудень » 28 » SSD HL100 - перший зовнішній накопичувач GOODRAM

Розміщення новин компаній

SSD HL100 - перший зовнішній накопичувач GOODRAM

GOODRAM розширює свій асортимент довгоочікуваним зовнішнім накопичувачем HL100 USB 3.2 Gen 2 - це перший, і, звичайно, не останній портативний накопичувач для бренду GOODRAM.

Такого диску ще не було


SSD HL100 став найбільш очікуваним доповненням в портфелі SSD-накопичувачів GOODRAM. Поява в асортименті GOODRAM зовнішніх дисків, стало відповіддю на зростаючий інтерес споживачів до портативних накопичувачів. До рішень, які працюють швидше, вміщують набагато більше даних і при цьому за розмірами не дуже відрізняються від звичних USB-накопичувачів.

Дані завжди під рукою

Новий диск польського виробника надзвичайно зручний і компактний. За габаритами він дуже близький до банківської картки і з легкістю вміщується у кишені. При цьому йому притаманні усі переваги внутрішніх SSD: висока швидкодія, стійкістю до ударів та безшумна робота.

«SSD - це майбутнє зберігання даних. Нові технології вимагають все більш швидкого доступу до даних - і це те, що SSD готовий забезпечувати не тільки у промислових рішеннях, але і, перш за все, в споживчих продуктах», - підкреслює Вєслав Вільк, власник бренду GOODRAM.

Максимальна місткість нового диска складе 2 ТБ, що в поєднанні з відмінним співвідношенням ціни і якості робить HL 100 привабливим варіантом для вирішення широкого спектра завдань. До того ж виробник дає на нього трирічну гарантію.

В українських роздрібних мережах та інтернет-магазинах HL 100 з'явиться в першій половині січня.
Орієнтовна ціна: 256Gb - 1700 грн., 512Gb - 2550 грн. , 1Tb - 4250 грн. , 2Tb - 8790 грн.

Інформація про Wilk Elektronik:

Заснована в 1991 році в польському місті Тихи, компанія Wilk Elektronik спочатку була дистриб'ютором оперативної пам'яті. До 1996 року вона зайняла лідируючі позиції на ринку. А в 2003 перемістилася в місто Лазіска-Гурне, створивши власні виробничі потужності, на яких почала випускати комп'ютерну пам'ять під брендом GOODRAM. З 2007 року стратегічним партнером Wilk Elektronik став світовий лідер флеш-технологій - компанія Toshiba.
В даний час Wilk Elektronik випускає під брендом GOODRAM модулі пам'яті, карти пам'яті, флеш-накопичувачі і SSD-накопичувачі.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1036 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz